Live

Nicușor Dan a semnat pentru susținerea lui Nicolae Ciucă la președinția României. Reacția liderului PNL: „Mulțumesc, Nicușor Dan”

Data actualizării: Data publicării:
Președintele PNL, Nicolae Ciucă, alături de primarul Capitalei, Nicușor Dan, la ședința Consiliului Național al PNL. Foto: Inquam Photos/George Călin

Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, i-a mulţumit duminică primarului Capitalei, Nicuşor Dan, pentru semnătura de susţinere a candidaturii sale la prezidenţiale şi pentru mesajul dat la Consiliul Naţional, el adirmând că din decembrie, dreapta va guverna nu doar Bucureştiul, ci întreaga ţară, informează news.ro. Nicușor Dan a semnat zilele trecute și pentru Elena Lasconi, candidata USR la președinție.

„Mulţumesc, Nicuşor Dan, pentru semnătură şi pentru mesajul dat astăzi! Ne îndreptăm împreună către victorie! Din decembrie, dreapta va guverna nu doar Bucureştiul, ci întreaga ţară”, spune Nicolae Ciucă, preşedintele PNL, într-o postare publicată pe contul său de Facebook.

Primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan, a participat la Consiliul Naţional al PNL, el afirmând în discurs că speră ca şi în viitorul mandat să colaboreze cu aleşii liberali la fel de bine ca în mandatul care se încheie.

El a spus că Bucureştiul şi România au nevoie de o guvernare liberală.

„Domnul Ciucă are o calitate - când are o problemă, încearcă să o rezolve şi nu să se gândească «Ce ar zice presa despre ce fac eu acum»”, a declarat Nicuşor Dan care a semnat duminică, în faţa delegaţilor la Consiliul Naţional al PNL pentru susţinerea candidaturii lui Nicolae Ciucă la alegerile prezidenţiale, după ce zilele trecute a semnat şi pentru susţinerea candidaturii Elenei Lasconi.

Editor : M.L.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Digi Sport

De la "țeapă" la "lovitură": englezii au făcut topul transferurilor la Tottenham! Locul ocupat de Radu Drăgușin

Descarcă aplicația Digi Sport

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Planșeul din Piața Unirii, în pericol de prăbușire. Primarul Sectorului 4: „E o problemă de viață și de moarte”. Ce spune Nicușor Dan

Crin Antonescu, atac la Iohannis și liderii PNL: „nevertebrate politic”. „Orice vot pentru Ciucă e unul pentru Iohannis”

Sondaj INSCOP pentru prezidențiale: Geoană e pe primul loc, urmat de Ciolacu, Lasconi și Șoșoacă. Scenariile pentru turul II

Întâlnire Ciolacu - Nicuşor Dan pe tema blocurilor ilegale din Capitală. „Trebuie să recunoaştem că este un fapt împlinit”

Partenerii noștri