Live

Video Nicolae Ciucă şi-a depus candidatura la alegerile prezidenţiale. „Voi fi un preşedinte responsabil și echilibrat”

Data actualizării: Data publicării:
Nicolae Ciucă, președintele PNL. Foto: Profimedia

Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, şi-a depus miercuri la Biroul Electoral Central candidatura la alegerile prezidenţiale, însoțită de 1,6 milioane de semnături. Ciucă spune că va fi un preşedinte responsabil și echilibrat.

Liberalii care l-au însoțit pe Ciucă la sediul Biroului Electoral Central au depus 1,6 milioane de semnături pentru candidatura liderului PNL la preşedinţia României.

„Voi fi un preşedinte responsabil, un preşedinte echilibrat, care, aşa cum am făcut toată viaţa mea, voi munci alături de cetăţenii României, alături de instituţiile statului”, a spus preşedintele PNL într-o declarație la sediul BEC.

El spune că „România are nevoie de o viziune de dreapta şi o persoană în măsură să implementeze această viziune”.

„Ne aflăm într-o situaţie în care România s-a schimbat şi se schimbă, situaţia internaţională s-a schimbat şi vedem că, din păcate, se schimbă din ce în ce mai des, ca atare avem nevoie de o viziune liberală în măsură să gestioneze toate aceste provocări de natură economică, de natură socială, provocări de natură să afecteze democraţia, trebuie să vedem şi să găsim soluţii pentru viitorul copiilor noştri, pentru siguranţa noastră ca naţiune. Ca atare, venim cu o viziune de dreapta, România are nevoie de o viziune de dreapta şi o persoană în măsură să implementeze această viziune”, a completat el.

„Mă bazez foarte mult pe onoarea şi credinţa oamenilor liberali, a oamenilor de dreapta în acest proiect. (...) PNL vine cu o viziune pentru o Românie prosperă şi sigură. România are capacitatea să asigure siguranţa cetăţenilor - şi aici discutăm de siguranţa economică, siguranţa socială, în comunităţi, în şcoli, siguranţa pentru a demara o afacere şi, bineînţeles, capacitatea de a face faţă tuturor provocărilor externe. Ca atare, voi fi un preşedinte responsabil, un preşedinte implicat, echilibrat, care - aşa cum am făcut toată viaţa mea - voi munci alături de cetăţenii României, alături de instituţiile statului, pentru a putea să facem faţă oricăror provocări, dar, mai înainte decât toate, să putem să construim un viitor mai sigur şi mai bun pentru generaţiile viitoare”, a mai spus Ciucă.

Editor : B.P.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Prima dezbatere prezidențială după zece ani, organizată de Digi24 și Universitatea Babeș Bolyai. „Trebuie să votăm informați”

Marcel Ciolacu l-ar nominaliza premier pe Nicolae Ciucă, dacă ar ajunge președinte după alegeri: „Categoric”

Nicolae Ciucă anunţă „cu bucurie” vestea includerii României în programul Visa Waiver, deși SUA nu au anunțat încă o decizie

Lasconi, despre momentul în care Nicușor Dan a „bătut palma” cu Nicolae Ciucă: Nu mă deranjează. Și eu dau „cuba” cu copiii, cu oamenii

Partenerii noștri