Live

Klaus Iohannis s-a pozat cu sportivii români de la Jocurile Olimpice

Data actualizării: Data publicării:

Președintele României s-a fotografiat cu o parte dintre sportivii români care participă în această perioadă la Jocurile Olimpice de la Paris. Printre olimpicii care s-au fotografiat lângă președintele României se numără Irina Begu, Bernadette Szőcs și Ovidiu Ionescu.

„Alături de o parte dintre sportivii români care au intrat astăzi în competiția pentru medaliile olimpice: tenis, unde a jucat Irina Begu, și tenis de masă, unde Bernadette Szőcs și Ovidiu Ionescu au obținut o victorie foarte frumoasă”, a precizat Klaus Iohannis pe rețeaua de socializare X.

Șeful statului a publicat o serie de fotografii pe pagina sa oficială de Instagram, acolo unde a venit cu o urare de încurajare pentru sportivii români.

„Felicitări sportivilor noștri care astăzi s-au calificat în următoarele etape ale Jocurilor Olimpice și mult succes în continuare tuturor! Hai, team România”, a transmis Iohannis pe Instagram.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Președintele României (@klausiohannis)

 

Jaqueline Cristian, locul 61 WTA, s-a calificat, sâmbătă, în turul doi al probei de simplu feminin din cadrul turneului olimpic de tenis de la Paris, trecând în runda inaugurală de sportiva franceză Caroline Garcia, numărul 25 mondial şi cap de serie 17. 

De asemenea, perechea Ovidiu Ionescu și Bernadette Szocs s-a calificat, sâmbătă, în sferturile de finală ale probei de dublu mixt din cadrul turneului olimpic de tenis de masă de la Paris.

Editor : Andreea Rubica

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Digi Sport

N-au stat la discuții și au suspendat-o pe viață, după apariția unui clip pe internet! Primele reacții și decizia luată

Descarcă aplicația Digi Sport

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Emmanuel Macron intervine personal după ce „Emily In Paris” a anunțat că pleacă la Roma. „Nu are sens”

Iohannis, la ceremonia de decorare a unor instituţii de învăţământ: Educaţia a fost una dintre temele fundamentale ale mandatelor mele

Klaus Iohannis organizează o ceremonie la Cotroceni unde vor fi decorate liceele din Sibiu la care el și soția sa, Carmen, au predat

Klaus Iohannis a decorat cu cel mai mare grad liceul la care a predat și care i-a păstrat postul 27 de ani și colegiul unde predă soția

Partenerii noștri