Live

Klaus Iohannis a avut o nouă ședință de evaluare a crizei provocate de coronavirus

Data actualizării: Data publicării:
Foto: presidency.ro

Președintele Klaus Iohannis a avut marți, de la ora 12:30, o nouă ședință de evaluare a măsurilor cu privire la gestionarea epidemiei COVID-19. Vor participa premierul Ludovic Orban și mai mulți miniștri. După ședință, președintele va susține o declarație de presă.

„Președintele României, domnul Klaus Iohannis, va avea marți, 21 aprilie a.c., ora 12:30, la Palatul Cotroceni, o ședință de evaluare a măsurilor cu privire la gestionarea epidemiei COVID-19 cu Prim-ministrul României, Ludovic Orban, Ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, Ministrul Finanțelor Publice, Florin Cîțu, Ministrul Apărării Naționale, Nicolae Ciucă, Ministrul Economiei, Energiei și Mediului de Afaceri, Virgil Popescu, Ministrul Sănătății, Nelu Tătaru, Ministrul Muncii și Protecției Sociale, Violeta Alexandru, Ministrul Transporturilor, Infrastructurii și Comunicațiilor, Lucian Bode, și şeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă, secretar de stat în Ministerul Afacerilor Interne, Raed Arafat”, a informat Administrația Prezidențială.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Rareș Bogdan îi ia din nou apărarea lui Iohannis: La Neptun nu e teren de golf. Dacă era o poartă de fotbal nu era o problemă

Rareș Bogdan, despre terenul de golf de la vila Neptun: „E o pajiște cu trei găuri. Așa pot să fac și eu”

Ciolacu, despre terenul de golf de la vila lui Iohannis: „Nu-mi vine să cred că directorului RAPPS i-a trecut prin cap să-l facă”

Ponta: Ciolacu va intra în turul 2 al prezidențialelor/ Ce spune consilierul premierului despre soarta liderului PSD dacă va pierde

Partenerii noștri