Live

Exclusiv De ce a lipsit Gabriela Firea de la Congresul PSD. Mihai Tudose: „N-am înțeles mesajul”

Data actualizării: Data publicării:
Gabriela Firea nu a participat la congresul PSD FOTO: Inquam Photos/ Octav_Ganea

„Probabil că a avut un motiv serios”, a declarat pentru Digi24 președintele Consiliului Național al PSD, Mihai Tudose, despre absența Gabrielei Firea de la congresul PSD care a avut loc sâmbătă. „Nu a fost singura absentă”, a adăugat Tudose.

 

„Recunosc că astăzi mi-am propus să o sun pe doamna Firea, să o întreb ce s-a întâmplat. Sper că nu a fost ceva grav de sănătate, dar probabil că a avut un motiv serios. Nu a fost singura absentă, singura președinte de organizație absentă că... la mii de oameni... viața e complicată,” a declarat Mihai Tudose.

Despre mesajul pe care Firea l-a scris pe rețele de socializare, Tudose spune că nu l-a înțeles.

„Doamna Firea este o luptătoare, i-a fost și bine, i-a fost și rău, a revenit, dar... viața va decide. N-am înțeles mesajul, recunosc că nici nu l-am citit,” a precizat Tudose.

Gabriela Firea a pierdut funcţia de prim-vicepreşedinte a PSD, care a fost preluată de Daniel Băluţă, însă rămâne președinta Organizației PSD București.

„Domnul președinte Ciolacu și noi... am generat o altă echipă. Până la urmă, domnul primar Băluță este cel mai votat primar al nostru din București. Că așa a ieșit. Doamna Firea este președinta Organizației PSD București, cea mai mare organizație din țară,” a adăugat Tudose.

Firea a lipsit sâmbătă de la Congresul PSD, care l-a reconfirmat pe Marcel Ciolacu în funcţia de preşedinte PSD şi a validat candidatura acestuia la alegerile prezidențiale.

Liderul PSD Marcel Ciolacu a declarat sâmbătă, răspunzând unei întrebări, că nu crede că absenţa Gabrielei Firea de la Congresul PSD are legătură cu faptul că aceasta a pierdut funcţia de prim-vicepreşedinte, argumentând că au mai fost colegi care au lipsit, transmite News.ro. El a adăugat că nu este niciun scandal în interiorul PSD.

Chestionat dacă, în opinia sa, absenţa Gabrielei Firea de la Congresul de sâmbătă are legătură cu faptul că aceasta a pierdut funcţia de prim-vicepreşedinte - care a fost preluată de Daniel Băluţă - Marcel Ciolacu a replicat că nu crede acest lucru şi că au mai fost şi alţi colegi care au lipsit.

Gabriela Firea a postat pe Facebook, la o zi după Congresul social-democrațilo, una dintre învăţăturile părintelui Arsenie Papacioc, referitoare la faptul că nimic nu este pierdut atât timp cât „sufletul nu abdică şi capul se ridică din nou”.

Editor : A.P.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Digi Sport

O celebritate a venit în România și a trăit ceva despre care doar auzise: ”O nebunie! M-am așezat și m-am întrebat ‘Ce-a fost asta?’”

Descarcă aplicația Digi Sport

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Ciolacu s-a întâlnit cu primarii din Capitală: Vreau să stabilim un dialog permanent, e nevoie de un plan de rezolvare a problemelor

Tudose, reacție după ce PNL a criticat portofoliul obținut de România în CE: Invidie? Ignoranţă? Sau doar furia neputinţei?

Liberalul Siegfried Mureșan, despre portofoliul României în CE: gol de conţinut, opusul a ceea ce a promis Ciolacu, este un eșec

Replica lui Ciolacu după ce Ciucă a spus că PSD e urmașul PCR

Partenerii noștri