Live

Ciucă îi dă replica lui Ciolacu, în disputa privind discuțiile din aprilie: A uitat ce a discutat săptămâna trecută

Data actualizării: Data publicării:
Nicolae Ciucă și Marcel Ciolacu. Foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Nicolae Ciucă i-a dat replica lui Marcel Ciolacu, după ce acesta a afirmat că nici Ciucă, nici preşedintele Klaus Iohannis nu au fost „în programul” său în 3 aprilie, atunci când ar fi avut loc o discuţie între cei trei despre proiectul PNL care să dea posibilitatea şefului statului să candideze ca independent pe liste de partid la alegerile parlamentare.

„Chiar dacă nu a menționat cineva ziua de 3 aprilie, este greu de crezut că domnul Ciolacu își amintește ceva din acea perioadă dacă a uitat ce a discutat săptămâna trecută!”, a scris Nicolae Ciucă, marți seară pe Facebook. 

Marcel Ciolacu i-a transmis, marți pe Facebook, lui Nicolae Ciucă faptul că nici el, nici Iohannis, împreună sau separat, nu au fost în programul său pe 3 aprilie, după ce surse liberale au susținut că la acea data a fost o discuție între președinții PSD, PNL și șeful statului Klaus Iohannis, în care Ciolacu a spus inițial că susține demersul legislativ ca Iohannis să poată candida și apoi s-a răzgândit.

„Un singur comentariu: Nici domnul Ciucă, nici domnul Iohannis – împreună sau separat, nu au fost în programul meu pe 3 aprilie! Ca să nu se mai încurce domnul Ciucă în explicații...”, a scris Marcel Ciolacu pe contul său de Facebook care a atașat postării și o poză cu programul său de la acea dată.

Liderul PSD a adăugat că liberalii mint atunci când spun că PSD a fost de acord să susțină proiectul PNL pentru ca Iohannis să poată candidat la parlamentare.

Editor : Ana Petrescu

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Kelemen Hunor: „Dacă asta e stabilitate politică, atunci haideţi să definim haosul”. Ce spune liderul UDMR despre legea pentru Iohannis

Coaliția PSD-PNL se va rupe din cauza lui Iohannis. Ciucă și Ciolacu nu își mai vorbesc - surse

Nicolae Ciucă, întrebat dacă mai are încredere în Marcel Ciolacu: „Discutabil”

Klaus Iohannis și-a propus apropiații pentru locuri în viitorul Parlament. Ce nume vrea să pună președintele în fruntea listelor PNL

Partenerii noștri