Live

Ciucă, despre dosarul lui Nelu Tătaru: „Instituţiile statului îşi fac treaba”

Data publicării:
Deputatul Nelu Tătaru participă la ședința comisiei Juridice din Camera Deputaților în care se votează ridicarea imunității sale parlamentare, în București. Foto: Inquam Photos / George Călin

Președintele PNL, Nicolae Ciucă, a declarat luni, la Iaşi, referindu-se la situaţia lui Nelu Tătaru, cercetat pentru luare de mită, că acest caz arată că instituţiile statului îşi fac treaba. Toţi cei care greşesc să răspundă în faţa legii, a mai spus Nicolae Ciucă.

„Cazul Tătaru este un caz care sigur pune în evidenţă faptul că instituţiile statului îşi fac treaba şi toţi cei care greşesc şi procedează de această manieră să răspundă în faţa legii“, a afirmat Nicolae Ciucă, potrivit News.ro.

Întrebat de ce PNL nu a procedat la fel şi cu Mihai Chirica şi Costel Alexe şi nu i-a scos de pe liste înainte de alegerile locale, Ciucă a răspuns că fiecare trebuie să beneficieze de un proces corect în justiţie.

„Este vorba de faptul că fiecare dintre noi să beneficieze de procesul corect şi final al justiţiei. În final, justiţia va fi cea care condamnă, nu noi direct din acuzaţii“, a declarat Nicolae Ciucă.

Comisia juridică din Camera Deputaţilor a dat, luni, un raport de admitere, în unanimitate, pe cererea de ridicare a imunităţii deputatului Nelu Tătaru, acuzat de DNA de luare de mită. Acesta a participat la şedinţa comisiei, împreună cu avocata sa. Raportul deputaţilor jurişti a fost depus la Biroul Permanent, care urmează să stabilească votul în plen, tot luni.

Fostul ministru al Sănătăţii a declarat luni, înainte de audierea în comisia juridică, că nu a primit niciun ban şi nu a atins niciun ban.

Editor : B.P.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Digi Sport

Românul care a fost prins de polițiști cu 340 de km/h: ”Nu mi-au dat niciun leu amendă!”. Ce mașină conducea

Descarcă aplicația Digi Sport

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Percheziții DNA la sediul CJ Caraș-Severin. Procurorii cercetează vânzarea unui aparat RMN cu 10.000 de euro - Surse

Ciucă, despre listele PNL nefinalizate de candidați de parlamentare: „Când e momentul nominalizării, este o efervescenţă mai aparte”

Primul vot pentru imunitatea lui Nelu Tătaru. Cazul este dezbătut în Comisia juridică

Principalii candidaţi la Preşedinţie, la slujba de Sfânta Parascheva. Mesaje de la Ciolacu, Ciucă, Geoană, Lasconi, Simion

Partenerii noștri