Live

Ciolacu îl critică pe Iohannis pentru atacurile la adresa PSD: Vi se pare că a fost independent și apolitic?

Data actualizării: Data publicării:
Marcel Ciolacu și Klaus Iohannis. Inquam Photos / George Călin

Premierul Marcel Ciolacu a comentat, vineri, imaginile de la summitul NATO, în care apar Klaus Iohannis și Nicolae Ciucă. Liderul PSD spune că Iohannis nu a fost un preşedinte independent şi apolitic şi că s-a implicat în viaţa politică şi în campaniile electorale, alături de PNL, dar şi că a atacat PSD şi pe el, personal.

Preşedintele PSD a fost întrebat despre prezenţa preşedintelui PNL, Nicolae Ciucă, la Summit-ul NATO, alături de preşedintele Klaus Iohannis şi dacă l-a deranjat faptul că şeful statului l-a prezentat pe liderul PNL oficialilor.

”Nu vreţi să îl întrebaţi pe domnul preşedinte? Vi s-a părut că 10 ani de zile, domnul preşedinte Iohannis a fost un preşedinte independent? Vi s-a părut că domnul Klaus Iohannis, 10 ani de zile, a fost un preşedinte apolitic? Vi s-a părut că domnul Klaus Iohannis nu s-a implicat în viaţa politică şi în campaniile electorale, alături de PNL? În cei 10 ani de zile. Domnul Klaus Iohannis nu s-a implicat în campaniile PNL? Domnul preşedinte Klaus Iohannis nu a atacat PSD şi impliciat, pe mine, personal?”, a afirmat Ciolacu, potrivit News.ro.

”Dumneavoastră aveţi alte aşteptări, pe sfârşit de mandat? Eu nu am. Pe mine, de exemplu, mama, Dumnezeu să o ierte, ştiu că în clasa întâi m-a luat de mână şi m-a dus la şcoală”, a mai spus preşedintele PSD.

 

Editor : I.C

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Digi Sport

A dat pasă la portar din penalty, în minutul 9! Echipa lui a pierdut, iar la final a explicat gestul. VIDEO Imagini virale

Descarcă aplicația Digi Sport

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Liberalii discută dacă Iohannis să fie pe lista partidului la parlamentare. De ce sunt părerile împărțite în PNL - surse

Replica lui Ciolacu după ce Ciucă a spus că PSD e urmașul PCR

Nicușor Dan a semnat pentru susținerea lui Nicolae Ciucă la președinția României. Reacția liderului PNL: „Mulțumesc, Nicușor Dan”

Copiii din localitățile afectate de inundații vor învăța în școli improvizate. Patru clădiri modulare, scoase de la Rezervele de Stat

Partenerii noștri