Live

Video Ciolacu i-a dus premierului bavarez o ladă frigorifică cu mici și l-a invitat în România. „Să nu mergem într-o noapte cu lună plină”

Data publicării:
Prim-ministrul Bavariei Markus Söder și premierul Marcel Ciolacu. Foto: Profimedia Images

Aflat în Germania pentru meciul echipei naționale de fotbal a României, premierul Marcel Ciolacu s-a întâlnit și cu șeful Executivului bavarez. Nu s-a dus cu mâna goală, ci cu o ladă plină cu mici congelați, la cererea oficialului din Bavaria. Cei doi au avut un shimb de replici. Marcel Ciolacu l-a invitat pe Markus Söder să viziteze România pentru Delta Dunării și „castelul lui Dracula”, spunând „indiferent de cât de mult usturoi o să mâncăm, să nu mergem într-o noapte cu lună plină, ci într-o noapte cu lună normală”.

Marcel Ciolacu: „Aș dori să vă invit cât mai curând la București să vizitați și Delta Dunării și, nu în ultimul rând, castelul lui Dracula. Eu îmi mențin părerea, indiferent cât de mult usturoi o să mâncăm, să nu mergem într-o noapte cu lună plină și să mergem într-o noapte cu lună normală”. 

Markus Söder: „Cred că e suficient dacă mâncăm înainte mici. Conțin atât de mult usturoi, încât nu vor mai avea curajul vampirii să se apropie de noi. Vă mulțumesc foarte mult. Vă urez mult succes la Campionatul European. Dar dacă veți juca împotriva Germaniei, să știți că nu vă mai urez succes”. 

Potrivit Antena 3 CNN, premierul bavarez, Markus Söder, l-a rugat pe Marcel Ciolacu să îi aducă mici, pentru că el este un mare fan al bucătăriilor tradiționale. Premierul i-a îndeplinit dorința lui Soder, iar o ladă frigorifică cu mici românești congelați a fost transportată în landul german de către delegația Guvernului României. 

Editor : A.C.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

După ce Ciolacu a anunțat consultări pentru data prezidențialelor, Kelemen Hunor precizează ce variantă va susține

350 de şacali din Delta Dunării vor fi împușcați. Animalele provoacă pagube uriașe în gospodării

Ciolacu îi cere lui Boloș să explice modificările la e-Factura și e-TVA: Orice proiect trebuie discutat mai întâi cu cei vizați

Ciolacu anunță că va chema toate partidele pentru a decide data alegerilor prezidențiale. „Ţopăiala pe calendar trebuie să înceteze”

Partenerii noștri