Live

Ciolacu, despre relația cu Ciucă: „Nu avem prietenie”

Data publicării:
FOTO: Inquam Photos/ Octav Ganea

Premierul Marcel Ciolacu a declarat că nu are o relaţie de prietenie cu Nicolae Ciucă, dar că se respectă reciproc, deși a avut și „dezamăgiri” din partea liderului PNL.

„Eu şi domnul Ciucă suntem doi oameni de bună credinţă. Am mai multă experienţă politică, mai multă experienţă să lucrez cu oamenii politici, cu consultanţii. Îmi place să cred că şi eu şi domnul Ciucă continuăm să avem filtru propriu, al nostru, când facem anumite atacuri, când luăm anumite decizii. Cred că e foarte important să ne conservăm onestitatea”, a declarat Marcel Ciolacu marți la Gândul.ro, potrivit Agerpres.

El a fost întrebat dacă ar putea spune că este prieten cu Nicolae Ciucă. „Nu. Nu avem prietenie. Suntem doi oameni care ne respectăm. Am avut încredere unul în altul”, a răspuns premierul.

Ciolacu a menţionat că „a avut şi dezamăgiri” din partea lui Ciucă.

„Am intrat într-o zonă de campanie şi normal că fiecare dintre noi avem temerile noastre. Eu sunt mai imun, pentru că am luat microbii ăştia de foarte mult timp şi organismul a început să reacţioneze şi are anticorpii necesari la cei din jur”, a mai arătat Ciolacu.

Editor : B.P.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Ciolacu s-a întâlnit cu primarii din Capitală: Vreau să stabilim un dialog permanent, e nevoie de un plan de rezolvare a problemelor

Mînzatu, comisar european: Portofoliul social include 20% din bugetul UE. Era timpul ca România să aibă o astfel de influență

Românii cu pensii sub 3.000 de lei ar putea cere gratuit adeverințele de venit pentru recalculare

Tudose, reacție după ce PNL a criticat portofoliul obținut de România în CE: Invidie? Ignoranţă? Sau doar furia neputinţei?

Partenerii noștri