Live

Candidații PPU-sl vor candida exclusiv pe listele propriului partid, refuzând orice formă de compromisuri politice

Data publicării:

Partidul Puterii Umaniste (social-liberal) a emis un comunicat de presă cu privire la informațiile privind anumite negocieri pentru alegerile parlamentare, în care afirmă că „pentru moment, principala prioritate politică a partidului o reprezintă alegerile locale”.

Cititi mai jos comunicatul integral:

„Referitor la informațiile privind anumite negocieri pentru alegerile parlamentare, Partidul Puterii Umaniste (social-liberal) precizează că, pentru moment, principala prioritate politică a partidului o reprezintă alegerile locale.

Respingând orice înțelegeri netransparente, umaniștii își susțin necondiționat proprii candidați, având deplina încredere în capacitatea lor de a oferi soluții concrete și eficiente pentru problemele cu care se confruntă comunitățile locale.

Totodată, precizăm că strategia PPU (social-liberal) pentru alegerile parlamentare va fi definitivată în forurile de conducere ale partidului, în prima decadă a lunii octombrie, asumând două repere esențiale:

1. criteriile de promovare pe listele de candidați sunt competența profesională dovedită și capacitatea de a genera soluții pentru problemele cu care se confruntă largi categorii sociale.

2. candidații PPU (social-liberal) vor candida exclusiv pe listele propriului partid, refuzând orice formă de compromisuri politice.

Asumând valorile identitare – DEMNITATE, ONOARE, CURAJ – și principiile doctrinei umaniste social-liberale, de centru dreapta, PPU (social-liberal) susține necondiționat interesele clasei de mijloc, precum și necesitatea de a combate ferm orice formă de abuz de putere împotriva cetățenilor.”

(Articol susținut de Pebloguri.ro)

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Rudy Giuliani, fostul avocat al lui Donald Trump, nu mai poate profesa în Washington D.C.

Donald Trump va pleda din nou nevinovat în procesul federal privind contestarea alegerilor din 2020

Nicuşor Dan, despre promisiuni făcute în 2020: Recunosc, am avut anumite naivităţi la momentul în care le-am făcut

Trump vrea ca procesul privind rezultatul alegerilor din 2020 să fie transmis la TV. Procurorii se opun

Partenerii noștri