Live

O tânără din Orăștie i-a mințit pe polițiști că a fost sechestrată și violată, ca să nu afle soțul că-l înșela. Ce riscă femeia

Data actualizării: Data publicării:
O femeie din Hunedoara i-a mințit pe polițiști că a fost violată, în încercarea de a ascunde de soțul său o relație extraconjugală.

O tânără în vârstă de 25 de ani din orașul Orăștie este cercetată de autorități, după ce a afirmat, în fața polițiștilor, că a fost sechestrată de un bărbat și agresată sexual, transmite IPJ Hunedoara, într-un comunicat. Polițiștii au început să facă verificări și au căutat suspectul, ca să descopere că totul era o minciună.

Femeia le-a povestit polițiștilor că ar fi fost sechestrată de un bărbat necunoscut, aflat într-un autoturism cu geamuri fumurii, într-o zonă din apropierea comunei Turdaș.

„Aceasta a precizat că bărbatul aflat la volanul mașinii ar fi tras-o de păr și ar fi lovit-o, acoperindu-i gura și nasul cu o batistă îmbibată cu o substanță din cauza căreia a adormit, ulterior fiind abuzată sexual și deposedată de banii pe care-i avea asupra sa”, au relatat reprezentanții IPJ Hunedoara.

Polițiștii au început să facă cercetări în acest caz și au descoperit că femeie nu a fost victima unei infracțiuni, ba chiar a pus în aplicare un plan elaborat cu scopul de a-i ascunde soțului că îl înșela.

„Polițiștii au desfășurat cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lipsire de libertare în mod ilegal, viol și furt calificat, iar în urma investigațiilor au stabilit că femeia nu a fost victima niciunei infracțiuni, sesizând Poliția cu scopul de a ascunde relația extraconjugală pe care o avea”, a transmis sursa citată.

Bogdan Nițu, purtător de cuvânt al IPJ Hunedoara a precizat, pentru Digi24.ro, că pe numele femeii a fost deschis un dosar penal pentru inducerea în eroare a organelor judiciare.

Pentru această fapta, femeia riscă, conform Codului Penal, o amendă sau închisoare de la 6 luni până la 3 ani.

 

Editor : Ș.A.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Sinucidere sau crimă ascunsă: Viața dublă a unui doctor celebru obsedat de sex și moartea misterioasă care au captivat o țară întreagă

Cazul „antrenorului de genii”. Trei bărbaţi, reţinuţi pentru că ar fi ademenit minori din familii defavorizate, pentru relații sexuale

Gisèle Pelicot, eroina feministă din procesul violurilor care au revoltat Franța. „Puterea ta ne dă și nouă putere”

Mărturia șocantă a fostei iubite a unui bărbat acuzat de viol în cazul Pelicot, care a revoltat Franța: „Nu ştiu dacă am fost violată”

Partenerii noștri