Live

Video O femeie a fost găsită moartă în beciul casei, după ce s-a intoxicat cu monoxid de carbon de la fermentarea mustului

Data actualizării: Data publicării:
sursă foto: captură video

Tragedie într-o localitate din Iași. O femeie în vârstă de 39 de ani a murit în beciul din propria gospodărie, iar soțul ei a ajuns în stare gravă la spital după ce ambii s-au intoxicat cu monoxid de carbon din cauza vinului care fermenta.

Cuplul a fost descoperit luni dimineață în beciul casei de către un vecin care a sunat imediat la 112. Femeia împreună cu soțul ei puneau murături în beci, iar la un moment dat, pentru că încăperea nu era aerisită suficient, cei doi s-au prăbușit la pământ din cauza monoxidului de carbon eliminat în procesul de fermentare a mustului.

„Vinul a început să fermenteze, iar aerul din interiorul beciului a devenit astfel irespirabil. Ei au petrecut prea mult timp acolo, prin urmare la un moment dat au căzut inconştienţi şi au fost găsiţi din întamplare de vecini, care s-au alertat şi au chemat de îndată ambulanţa. Ei stăteau deja în beci de câteva ore bune. Cu ultimele puteri, bărbatul în vârstă de 43 de ani a încercat să iasă din beci, să urce scările şi să cheme ajutor, însă nu a reuşit să facă acest lucru. Intervenţia vecinilor l-a salvat şi în prezent este internat la spital, în afara oricărui pericol. Pentru femeia de 39 de ani însă, nu s-a mai putut face nimic, intrase deja în stop cardio-respirator şi şi-a pierdut viaţa în urma acestei situaţii la care s-a expus. ” relatează Ligia Pricopi, jurnalist Digi24.

Echipele de intervenție au reușit extragerea bărbatului în vârstă de 43 de ani, care se afla într-o stare conștientă când a fost transportat la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţe „Sf. Spiridon Iaşi”.

Polițiștii investighează acest caz pentru a stabili cu exactitate circumstanțele în care s-a petrecut incidentul.

Editor : Ș.A.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Misterul morții doctoriței Gabriela Ștefănescu din Iași: a fost găsită fără suflare într-un hotel din București

O femeie din Iași a primit acordul judecătorilor să intre cu forța în apartamentul unei vecine pentru a face curățenie

Studiul surprinzător care arată că femeile pot rămâne însărcinate și după ce și-au legat trompele uterine

O japoneză și-a cumpărat trei case și o cafenea pentru pisici după ce a dat pe mâncare echivalentul a 6 lei pe zi

Partenerii noștri