Live

Video&Foto Mercedes de 230.000 de euro, căutat în Suedia și găsit în portul Constanța, când urma să fie scos din țară

Data actualizării: Data publicării:
Poliţiştii de frontieră au descoperit în Portul Constanța un autoturism de lux, în valoare de peste 1.000.000 lei, care era pregătit să fie exportat în Georgia, fiind căutat de către autoritățile din Suedia. Foto: Poliția de Frontieră

Poliţiştii de frontieră au  găsit în Portul Constanța un autoturism de lux, în valoare de peste 1.000.000 lei, care era pregătit să fie exportat în Georgia, însă era căutat de autoritățile suedeze, transmite Poliția de Frontieră într-un comunicat.

Bolidul de lux era condus de către un cetățean georgian, în vârstă de 50 de ani.

 

„În urma verificărilor specifice, poliţiştii de frontieră au constatat că autovehiculul figurează semnalat ca bun căutat în vederea confiscării, alertă introdusă de autorităţile din Suedia. Autoturismul urma să fie exportat în Georgia pe o navă tip RO-RO (mijloc naval de transport mărfuri în regim internațional, cu rampe/șine de încărcare/descărcare)”, au transmis reprezentanții Poliției de Frontieră.

Autoturismul este evaluat la aproximativ 1.150.000 lei, fiind transportat la sediul instituției în vederea continuării cercetărilor.

Poliţiştii de frontieră fac verificări în continuare, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tăinuire, urmând ca la finalizare să fie dispuse măsurile legale care se impun.

Editor : Ș.A.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Avertisment dur al ministrului suedez al Apărării: „Nu putem exclude un atac rusesc”

Guvernul Suediei vrea să interzică cerșetoria la nivel național

O formă misterioasă de magmă din vulcanii stinși ar putea deveni crucială pentru dezvoltarea tehnologiilor viitorului

Amplă operațiune în vămile din țară. Sute de autoturisme, controlate de polițiști. Un elicopter Black Hawk a fost ridicat în aer

Partenerii noștri