Live

Video Un echipaj de ambulanță din Gorj a luat pauză în timp ce o pacientă aștepta în salvare să fie dusă la spital. Ce s-a întâmplat

Data actualizării: Data publicării:
Foto cu caracter ilustrativ: Shutterstock

Un echipaj de pe ambulanță și-a luat o pauză de jumătate de oră, chiar în timpul unei misiuni în care avea pe targă un pacient. Femeia, care suferise o fractură, trebuia să ajungă la un spital din Capitală. Incidentul a avut loc pe 16 septembrie, dar a ieșit la iveală acum, în timp ce a fost demarată o anchetă internă.

Femeia a fost preluată de la Spitalul Județean de Urgență din Târgu Jiu, cu o fractură la unul dintre picioare, și trebuia să ajungă la un spital din Capitală.

Pe drum, însă, echipajul s-a oprit timp de 27 de minute. Acest lucru s-a întâmplat după ce doi membri ai echipajului s-au întâlnit cu alți doi colegi care veneau de la București, după ce și aceștia au efectuat un transfer intraspitalicesc.

Cei patru angajați ai ambulanței Gorj au stat aproximativ jumătate de oră în benzinărie, lucru confirmat de GPS-ul de pe cele două autospeciale.

 

În tot acest timp, văzând stă singură în ambulanță și nimeni nu îi nicio explicație, femeia a sunat un prieten, care, la rândul lui este tot angajat al Ambulanței Gorj. Acesta a sesizat asistenta șefă și așa a ieșit la iveală întreaga întâmplare.

Toți cei cinci angajați ai Ambulanței Gorj, atât membrii echipajului, cât și asistenta șefă, sunt cercetați disciplinar. Femeia este medic și a ajuns în siguranță până la urmă la spitalul din Capitală, relatează jurnalistul Digi24 Anamaria Ianc.

Editor : Cristina Sava

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Scandalul pe programul de instruire dintre doi polițiști, cercetat de IPJ Gorj: un șef de post și-a bătut subalternul

Descoperire macabră în Gorj: oase umane şi haine care au aparţinut unei femei, găsite lângă o benzinărie dezafectată

Pădure sufocată de gunoaie, în Gorj. Autoritățile ridică din umeri: "E un fenomen!". Decizia Gărzii de Mediu după sesizarea Digi24

Panică pentru un bărbat din Gorj care, timp de 3 zile, a avut un șarpe de 1,5 metri în mașină. Unde era ascunsă reptila

Partenerii noștri