Live

Un bărbat din Prahova a fost reținut după sinuciderea unei adolescente de 18 ani, fiica lui vitregă

Data publicării:
Foto: GettyImages

Un bărbat din comuna Vâlcăneşti a fost reţinut de poliţiştii prahoveni după sinuciderea unei adolescente de 18 ani, fiica lui vitregă, de care ar fi abuzat sexual.

Potrivit unui comunicat al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Prahova, pe 20 august, după miezul nopţii, poliţiştii au fost sesizaţi de către un bărbat din comuna Vâlcăneşti despre faptul că fiica sa s-ar fi sinucis.

"În baza sesizării, s-a constituit echipă operativă care s-a deplasat la faţa locului, stabilindu-se faptul că aspectele sesizate se confirmă, în cauză fiind o tânără de 18 ani, găsită spânzurată în locuinţă. La examinarea vizuală a cadavrului nu au fost observate urme vizibile de violenţă, trupul acesteia fiind ridicat în vederea efectuării necropsiei", se arată în comunicatul citat de Agerpres.

Poliţiştii au deschis iniţial un dosar penal pentru ucidere din culpă, cercetările fiind continuate pentru stabilirea împrejurărilor exacte în care a survenit decesul.

"Din cercetările efectuate de poliţişti până la acest moment a rezultat faptul că tatăl vitreg al tinerei, în perioada 2020- 2024, ar fi întreţinut relaţii sexuale cu aceasta. În baza probatoriului administrat, faţă de bărbatul de 37 de ani a fost luată măsura reţinerii pentru 24 de ore, urmând să fie prezentat unităţii de parchet competente cu propunere de luare a unei alte măsuri preventive", precizează IPJ Prahova.

Bărbatul este cercetat pentru săvârşirea infracţiunii de act sexual cu un minor.

Editor : A.P.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Serviciul britanic MI5 este suspectat că ar fi „monitorizat” o fată de 16 ani, acuzată de terorism, dar nu a împiedicat sinuciderea ei

Un apel la 112 a salvat din întâmplare două adolescente date dispărute. Fetele erau drogate și violate într-un apartament din Vaslui

Doi bărbați din Prahova, care aveau ordine de protecție unul împotriva celuilalt, au fost prinși la furat împreună

Cea mai mare rată a sinuciderilor din România se înregistrează în Transilvania, iar datele depăşesc cu mult media europeană

Partenerii noștri