Live

Video Pedeapsă dură pentru un tată din Cluj: nu mai are dreptul să se apropie de propriul copil. Care este motivul

Data actualizării: Data publicării:
Un bărbat din Cluj nu mai are voie, timp de 5 luni să se apropie de fiul său după ce l-a lovit pe acesta pentru că nu i-a răspuns la telefon. FOTO: Guliver/Getty Images

Un bărbat din municipiul Dej nu mai are voie, timp de 5 luni să se apropie de fiul său ori de școala la care acesta învață. Mai mult, bărbatul nu mai are dreptul să își contacteze telefonic fiul sau în orice alt mod. Interdicțiile au fost stabilite printr-un ordin de protecție emis împotriva bărbatului de Judecătoria Dej.

Părinții copilului sunt căsătoriți, însă locuiesc separat, iar băiatul trăiește alături de mama sa și își vizita tatăl ori de câte ori avea ocazia.

La data de 8 septembrie 2024, copilul a plecat la cumpărături împreună cu mama sa, timp în care i-a lăsat un mesaj vocal tatălui său, spunându-i ca vrea să-l viziteze. La scurt timp, bărbatul și-a sunat fiul, însă acesta nu a răspuns la telefon.

Odată ajunși acasă, copilul și-a văzut tatăl în fața casei și s-a dus către el, timp în care mama sa descărca pungile de cumpărături din portbagajul mașinii. În momentul în care bărbatul și-a văzut fiul l-a lovit peste față, nemulțumit fiind că băiatul nu i-a răspuns la telefon.

În urma verificărilor, s-a constatat că nu este prima dată când copilul a asistat la un moment de agresivitate din partea tatălui său. Copilul a fost martorul unui alt moment de furie al bărbatului, în care acesta a încercat să își agreseze soția.

La data de 10 septembrie, Judecătoria Dej a emis un ordin de protecție împotriva bărbatului. Timp de 5 luni, acesta nu se va mai putea apropia de fiul său ori de școala la care învață și nici nu își va mai putea contacta fiul telefonic sau în orice alt mod.

Editor : Ș.A.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Un bărbat din Cluj a fost amendat cu 8.000 de lei pentru că și-a bătut șeful după o ceartă prin e-mail

VIDEO Incendiu la locomotiva unui tren, în Cluj. Călătorii s-au autoevacuat

Salina Turda se extinde. Cum va arăta noua mină de 10.000 de metri pătrați, cu 5 lifturi și alei suspendate din adâncul pământului

Doi bărbați din Prahova, care aveau ordine de protecție unul împotriva celuilalt, au fost prinși la furat împreună

Partenerii noștri