Live

Fost primar şi actual candidat PSD la o primărie din Vaslui, reţinut după ce a încercat să mituiască doi poliţişti

Data publicării:
Foto: GettyImages

Un fost primar al comunei Pogana din Vaslui, Marcel Gîfu, actual candidat PSD pentru un nou mandat de edil-şef, a fost reţinut de poliţişti după ce ar fi încercat să mituiască doi poliţişti, scrie Agerpres, citând surse judiciare.

Poliţiştii au făcut duminică un control la o societate comercială situată în comuna Pogana, judeţul Vaslui, administrată de soţia bărbatului reţinut, iar pentru a nu se lua măsurile legale faţă de neregulile constatate, acesta a promis că le va remite poliţiştilor o sumă de bani, potrivit unui comunicat de presă remis, luni, de Direcţia Generală Anticorupţie - Serviciul Judeţean Vaslui.

„Doi ofiţeri de poliţie din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice - Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Vaslui au respins mita oferită de un lucrător economic cu ocazia unui control şi au formulat denunţ la DGA - SJA Vaslui privind săvârşirea infracţiunii de dare de mită. Ca urmare a acestei situaţii, duminică, 19 mai 2024, ofiţerii de poliţie judiciară ai Direcţiei Generale Anticorupţie - Serviciul Judeţean Anticorupţie Vaslui, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Vaslui, au organizat şi prins în flagrant un bărbat în timp ce oferea suma de 3.000 de lei celor doi ofiţeri de poliţie”, precizează sursa citată de Agerpres.

În urma activităţilor desfăşurate procurorul de caz a dispus punerea în mişcare a acţiunii penale faţă de persoana prinsă în flagrant pentru dare de mită şi reţinerea acesteia pentru 24 de ore. Cercetările continuă pentru documentarea întregii situaţii infracţionale.

Editor : B.P.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Ce șanse mai sunt pentru prezidențiale în septembrie. Kelemen: Planul pică. Mi-e imposibil să cred că PSD și PNL se vor înțelege

Kelemen Hunor: Liberalii au aruncat țara în criză politică. Atacurile din Coaliție nu rămân fără urmări

Kelemen Hunor: Guvernarea e compromisă. Cu așa jigniri nu vor reuși să guverneze împreună în interesul oamenilor

ONG-ul care îl susține pe Mircea Geoană îi cere acestuia să candideze la prezidențiale. Când ar putea renunța fostul lider PSD la NATO

Partenerii noștri