Live

Video Incendiu uriaș într-un ansamblu de locuinţe din Sectorul 2 al Capitalei. Patru persoane intoxicate cu fum

Data actualizării: Data publicării:
În acest moment, incendiul a fost localizat. Foto: Captură video Digi24

Un incendiu puternic a izbucnit duminică într-un ansamblu de locuinţe din Sectorul 2 al Capitalei, suprafaţa afectată fiind de aproximativ 700 de metri pătraţi. O persoană de 95 de ani a fost dusă la spital, după ce a suferit un atac de panică, iar patru oameni au fost intoxicați cu fum. 

ACTUALIZARE 12:20: Cel puțin cinci case au fost cuprinse de flăcări, iar patru oameni au avut nevoie de îngrijiri medicale, unul a fost și dus la spital pentru investigații amănunțite. De mai bine de trei ore pompierii se luptă cu flăcările, fiind o intervenție extrem de dificilă din cauza hidranților care au presiune mică. Oamenii sunt revoltați și spun că focul se extinde extrem de repede.

Știrea inițială

„În această dimineaţă am intervenit pentru stingerea unui incendiu care s-a manifestat la un ansamblu de locuinţe în str. Lanului. Din cauza faptului că toate aceste construcţii erau lipite sau aveau distanţe foarte reduse între ele, incendiul s-a propagat la case şi anexele acestora, pe o suprafaţă de aproximativ 700 mp”, anunţă ISU Bucureşti - Ilfov.

Au fost alertate 12 autospeciale de stingere, iar o persoană în vârstă de 95 ani a fost asistată medical de echipajul SMURD şi transportată la spital cu atac de panică, potrivit News.ro. 
 
„Am acţionat pentru stingere de la înălţime folosind autoscara, respectiv de pe două străzi folosind dispozitiv de la autospecialele de stingere cu apă şi spumă. Alimentarea cu apă a fost realizată de la hidranţii stradali, care au avut o presiune scăzută din cauza cantităţii mari de apă utilizată, respectiv din alte surse din apropiere”, transmit reprezentanţii ISU.

În acest moment, incendiul a fost localizat. 

Editor : C.S.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Digi Sport

A dat pasă la portar din penalty, în minutul 9! Echipa lui a pierdut, iar la final a explicat gestul. VIDEO Imagini virale

Descarcă aplicația Digi Sport

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

VIDEO Incendiu la locomotiva unui tren, în Cluj. Călătorii s-au autoevacuat

Un polițist pe motocicletă a lovit în plin o femeie pe o trecere de pietoni din Capitală. Imagini șocante cu momentul impactului

Calea Victoriei și strada Novaci din sectorul 5 al Capitalei devin pietonale în weekend. Sunt programate mai multe evenimente artistice

Ziua Pompierilor 2024. Ce evenimente au loc astăzi, pe 13 septembrie, în București și în țară

Partenerii noștri