Live

Fosta iubită a lui Radu Mazăre, Mădălina Pamfile, a fost prinsă băută la volan. Ea a fost încătușată după ce a devenit „agresivă”

Data publicării:
Fosta asistentă TV Mădălina Pamfile a fost încătușată după ce a devenit „agresivă” cu polițiștii FOTO Facebook / Mădălina Pamfile

O femeie de 31 de ani care conducea băută a fost depistată sâmbătă noapte de poliţişti, în urma unei sesizări potrivit căreia mașina circula haotic pe o stradă din Sectorul 1 al Capitalei, a anunțat Brigada Rutieră. Potrivit G4Media, ar fi vorba despre Mădălina Pamfile, fostă asistentă TV și fostă iubită a lui Radu Mazăre.

Brigada Rutieră a Capitalei spune că sâmbătă, în jurul orei 04.05, a fost sesizată prin apel 112 că pe o stradă din sectorul 1 o mașină circulă haotic.

„Poliţiştii ajunşi în zonă au efectuat semnal regulamentar de oprire autovehiculului în cauză, la volanul căruia se afla o femeie. Conducătoarea auto a fost identificată în persoana unei femei în vârstă de 31 de ani. Aceasta a fost testată cu aparatul etilotest, rezultatul indicat fiind de 0.70mg/l alcool pur în aerul expirat”, a transmis Brigada de Poliție Rutieră a Capitalei, citată de News.ro.

Forțele de ordine au mai transmis că, „având în vedere modul agresiv în care femeia se manifesta, pentru protecţia sa, cât şi a poliţiştilor, s-a procedat la folosirea forţei şi imobilizarea acesteia”.

Femeia a fost încătușată și dusă la sediul INML pentru analize, astfel încât să îi fie stabilită alcoolemia. În acest dosar a fost deschis dosar penal in rem pentru conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului.

Conform G4Media, femeia în cauză este fosta asistentă TV Mădălina Pamfile, fostă iubită a lui Radu Mazăre.

 

 

Editor : I.B.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Un cetățean străin a fost găsit mort într-un imobil din Sectorul 1 al Capitalei

Femeie găsită moartă într-un lac din București. A plecat noaptea trecută de acasă și apoi nu s-a mai știut nimic de ea

Un libanez a închiriat o maşină de 185.000 euro de la o firmă şi apoi a vândut-o. Bărbatul a fost prins de polițiștii din București

Un bărbat a amenințat trei polițiști cu un cuțit în Centrul Vechi. El a fost arestat după o urmărire în trafic

Partenerii noștri