Live

Video Violențe la meciul FCSB–Petrolul Ploiești. Jandarmii au folosit gaze lacrimogene, unii suporteri s-au bătut cu forțele de ordine

Data publicării:
Foto: captură video Digi24

Incidente violente la meciul FCSB - Petrolul Ploiești au avut loc sâmbătă seară. Suporterii au intrat în conflict cu jandarmii după ce au forțat dispozitivul de securitate la intrarea în stadion. Forțele de ordine au folosit gaze lacrimogene.

Jandarmeria Capitalei a anunţat, sâmbătă, că jandarmii au folosit pulverizatoare cu substanţă lacrimogenă după ce suporteri ai echipei Petrolul au forţat dispozitivul de ordine la intrarea în stadion pentru meciul din Superligă cu FCSB şi alţi fani, deja intraţi, au pus presiune suplimentară cerând să iasă.

„La debutul partidei de fotbal, un grup de aproximativ 30 de suporteri ai echipei oaspete, care nu au venit din timp la stadion, pentru a se evita aglomeraţia pe timpul accesului, au forţat dispozitivul de jandarmi, sub pretextul că nu vor vedea începutul meciului.

Totodată, în sprijinul lor, au încercat să vină suporterii oaspeţi deja intraţi în stadion, solicitând să părăsească incinta pentru a pune o presiune suplimentară pe dispozitivul de jandarmi. Pentru a evita degenerarea situaţiei şi alimentarea unei stări conflictuale, jandarmii au folosit pulverizatoarele cu substanţă iritant-lacrimogenă din dotare”, a precizat Jandarmeria, potrivit News.ro.

La fiecare meci de fotbal, organizatorul, alături de Jandarmeria Capitalei, recomandă tuturor participanţilor la evenimentul sportiv să vină din timp la stadion, pentru a evita aglomeraţia în jurul punctelor de acces în arena sportivă, a adăugat Jandarmeria Capitalei.

„Subliniem faptul că acest tip de comportament este o tactică folosită frecvent de anumite galerii, pentru a pune presiune pe forţele de ordine, în încercarea de a evita controlul corporal riguros pe care îl face societatea specializată de protecţie şi pază”.

Partida FCSB – Petrolul, contând pentru etapa a zecea a Superligii, a început la ora 21:30.

Editor : A.C.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Digi Sport

FOTO ”Marele trădător al Ucrainei”, gest care a produs revoltă la Kiev: ”Ești un câine rus! Ține minte, părinții tăi locuiesc aici”

Descarcă aplicația Digi Sport

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

CFR Cluj și FCSB negociază pentru unul dintre cei mai buni atacanți ai ardelenilor. Patronii s-au înțeles, impresarul se opune

Când vine Manchester United la București. Programul meciurilor FCSB în Europa League

S-au aflat adversarele FCSB din Europa League. Meci acasă cu Man United. Alte confuntari cu: Rangers, PAOK și Olympiacos

FCSB, calificată în Europa League, cu un gol marcat în minutul 90+3

Partenerii noștri