Live

VIDEO. Momentul accidentului din Pasajul Unirii. În imagini se vede cum o mașină de teren intră cu viteză și îi lovește pe cei din față

Data actualizării: Data publicării:
Foto: Captură Digi24

Un accident în care au fost implicate trei maşini s-a produs, miercuri, în Pasajul Unirii, din Capitală. Traficul rutier a fost direcţionat pe deasupra pasajului, ulterior circulaţia prin pasaj fiind reluată. Persoana care a provocat accidentul va suporta costurile pentru pagubele produse domeniului public.

„Astăzi, în jurul orei 15:54, Brigada Rutieră a fost sesizată prin apel 112 cu privire la producerea unui accident de circulaţie în Pasajul Unirii, în care au fost implicate 3 autovehicule. În urma accidentului de circulaţie au rezultat exclusiv pagube materiale”, a transmis Brigada Rutieră.

Traficul a fost deviat pe deasupra Pasajului Unirii, dinspre Universitate către Bd. Dimitrie Cantemir. Ulterior, traficul prin Pasajul Unirii a fost reluat, notează News.ro.

Totodată, şoferii au fost testaţi au aparatul alcooltest, rezultatele fiind zero, şi au fost indrumaţi la Biroul Accidente Uşoare pentru soluţionarea accidentului.

Conform primelor informaţii, o persoană a necesitat îngrijiri medicale. 

„Pentru pagubele produse domeniului public, urmează a se întocmi un proces verbal de constatare, astfel încât cheltuielile aferente reparaţiilor să fie suportate de persoana ce va fi identificată ca fiind răspunzătoare de producerea accidentului rutier”, menţionează sursa citată.

Editor : Liviu Cojan

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Digi Sport

"Merg la sală zilnic!" După ce a făcut marele anunț, Larisa Iordache a dezvăluit cum arată acum o zi din viața ei

Descarcă aplicația Digi Sport

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

VIDEO. Accident grav la intrarea în Capitală: Un mort și mai mulți răniți într-un carambol cu trei mașini

Cum arată sistemul revoluționar de transport care promite viteze de 700 km/h. Primul test a fost efectuat cu succes

Două trenuri de pasageri s-au ciocnit în Egipt. Cel puţin doi oameni au murit şi alți 29 au fost răniţi

Un polițist pe motocicletă a lovit în plin o femeie pe o trecere de pietoni din Capitală. Imagini șocante cu momentul impactului

Partenerii noștri