Live

Un șofer beat a fost reţinut de poliţişti după ce a accidentat mortal o femeie

Data publicării:
Foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Un bărbat în vârstă de 56 ani, din comuna Zemeş, a fost reţinut de poliţişti după ce s-a urcat la volan sub influenţa băuturilor alcoolice şi a accidentat mortal o femeie, a informat, miercuri, Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Bacău.

„La data de 19 iunie, un bărbat de 56 ani, din comuna Zemeş, în timp ce conducea un autoturism pe strada Lucăceşti din localitate, a pătruns pe trotuarul din partea stângă a direcţiei de mers şi a accidentat mortal o femeie de 50 ani, care se deplasa pedestru pe trotuar. În urma testării cu aparatul etilotest a conducătorului auto, poliţiştii au stabilit ca bărbatul avea o alcoolemie de 0,83 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiind transportat la spital pentru recoltarea mostrelor biologice de sânge”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Bacău, comisarul Cătălina Păduraru, potrivit Agerpres.

Cercetările continuă în cadrul unui dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunilor de ucidere din culpă şi conducere a unui autovehicul sub influenţa băuturilor alcoolice.

Dacă va fi găsit vinovat pentru comiterea celor două infracţiuni, bărbatul va fi condamnat la închisoare cu executare, potrivit Legii „Anastasia”.

Editor : Liviu Cojan

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Digi Sport

A rupt tăcerea, după ”prima apariție publică” a lui Michael Schumacher. Cum ”comunică” germanul, la 11 ani de la accident

Descarcă aplicația Digi Sport

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

„Chiria prea mare? Hai în Bacău!”. Orașul care își face reclamă pe străzile din Cluj-Napoca. Reacția băcăuanilor: Îi amăgește degeaba!

O bătrână în vârstă de 96 de ani scapă de închisoare după ce a provocat un accident mortal. I s-a interzis să conducă timp de 5 ani

Stare de alertă în Vaslui și Galați. S-a produs o nouă viitură

Un elev s-a aruncat de la etajul al treilea al unui liceu din Bacău. A lăsat un bilet de adio în ghiozdan

Partenerii noștri