Live

Video Un polițist a fost târât mai mulți metri pe o stradă din Cluj-Napoca de un șofer care l-a agățat cu mașina la un control de rutină

Data publicării:
Foto cu caracter ilustrativ: Inquam Photos / Octav Ganea

Un polițist a fost rănit după ce un șofer oprit la un filtru de rutină l-a agătat cu mașina și l-a târât mai mulți metri pe o stradă din Cluj-Napoca. Șoferul a fugit de la fața locului și a fost găsit după o oră de căutări. 

Bianca Timșa, jurnalist Digi24: „Incidentul a avut loc în această dimineață pe o stradă din Cluj-Napoca. Un echipaj de poliție l-a oprit pe un tânăr de 20 de ani care se afla la volanul unui autoturism. La efectuarea controlului rutier, persoana aflată la volan nu a respectat indicațiile polițiștilor de a coborî din mașină, astfel că oamenii legii au fost nevoiți să îl imobilizeze. Bărbatul a demarat cu autoturismul și l-a târât câțiva metri pe unul dintre polițiști, acesta din urmă fiind rănit la nivelul membrelor inferioare.

Pentru a-l prinde pe șofer au fost angrenate forțe suplimentare, inclusiv de la rutieră, criminalistică, poliție locală și jandarmerie. În mai puțin de o oră de la momentul producerii incidentului, șoferul a fost depistat pe o stradă din cartierul Someșeni. Atât el, cât și pasagerul au fost duși la sediul poliției pentru continuarea cercetărilor. Se fac cercetări pentru ultraj și urmează să fie stabilite toate împrejurările în care a avut loc evenimentul și să fie, de asemenea, dispuse măsuri legale”. 

Editor : C.S.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Un polițist pe motocicletă a lovit în plin o femeie pe o trecere de pietoni din Capitală. Imagini șocante cu momentul impactului

Un poliţist suspectat că a luat mită şi a introdus telefoane mobile într-un centru de reţinere, arestat la domiciliu

În trening, cu pistolul la brâu. Imagini scandaloase cu o polițistă din Teleorman

Incendiu lângă gara din Cluj-Napoca. Un vagon dezafectat a luat foc

Partenerii noștri