Live

Un bărbat din Feteşti a murit încercând să facă o bombă artizanală. Materialele folosite i-au explodat în locuinţă

Data actualizării: Data publicării:
În imobil anchetatorii au găsit articole pirotehnice şi elemente de muniţie.

Un bărbat de 44 de ani din judeţul Ialomiţa a murit încercând să facă o bombă artizanală în locuinţă. Materialele folosite au explodat. În imobil anchetatorii au găsit articole pirotehnice şi elemente de muniţie.

„În cursul nopţii trecute, poliţiştii au fost sesizaţi, prin SNUAU 112, cu privire la faptul că din locuinţa unui bărbat, de 44 de ani, din municipiul Feteşti, iese fum urmare a unui zgomot puternic, iar acesta este inconştient. La faţa locului, s-a deplasat cu operativitate o echipă complexă  de poliţişti, pompieri, jandarmi şi medici, care au constatat decesul bărbatului, iar în interiorul locuinţei au identificat mai multe obiecte susceptibile a conţine materiale pirotehnice şi explozive”, au transmis, miercuri seară, oficialii IPJ Ialomiţa, potrivit News.ro.

Potrivit acestora, cercetările se derulează sub conducerea Parchetului de pe lângă Tribunalul Ialomiţa fiind întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de omor, nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor şi nerespectarea regimului materiilor explozive.

„În cadrul cercetării la faţa locului, au fost identificate articole pirotehnice şi elemente de muniţie, care au fost ridicate în condiţii de siguranţă şi urmează a fi expertizate. Pentru ridicarea în condiţii de siguranţă şi investigarea materiilor explozive, s-a beneficiat de sprijinul Serviciului Pirotehnic din cadrul Brigăzii Antitero a Serviciului Român de Informaţii”, a mai precizat sursa citată.

Surse judiciare au precizat că incidentul s-a prodfus în timp ce bărbatul încerca să construiască o bombă artizanală. Deocamdată, nu a fost comunicat motivul pentru care bărbatul încerca să construiască bomba. 

Editor : Liviu Cojan

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Digi Sport

A rupt tăcerea, după ”prima apariție publică” a lui Michael Schumacher. Cum ”comunică” germanul, la 11 ani de la accident

Descarcă aplicația Digi Sport

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Explozie uriașă în centrul Beirutului: șase morți după un raid israelian „precis” asupra unui centru medical al Hezbollah

O bombă americană rămasă îngropată de la Al Doilea Război Mondial a explodat pe un aeroport din Japonia

Concluzii după dezastrul Satan II. Putin nu controlează situația arsenalului nuclear. „Nicio rachetă grea nu e complet operațională”

Explozie puternică la o bezinărie din Daghestan. Cel puțin nouă oameni au murit, printre care doi copii

Partenerii noștri