Live

Un bărbat din Craiova și-a abandonat mașina într-o intersecție după ce a provocat un accident rutier

Data actualizării: Data publicării:
Un șofer şi-a abandonat maşina într-o intersecţie din Craiova după ce a provocat un accident rutier, în care a lovit un autoturism parcat, precum și un gard, un stâlp și două indicatoare rutiere. Foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Un șofer şi-a abandonat maşina într-o intersecţie din Craiova după ce a provocat un accident rutier, în care a lovit un autoturism parcat, precum și un gard, un stâlp și două indicatoare rutiere, relatează Agerpres.

Accidentul a avut loc în zona intersecţiei străzilor Râului cu Popoveni, din municipiul Craiova.

Inspectoratul Județean de Poliție Dolj a transmis că, după producerea evenimentului rutier, conducătorul autoturismului a abandonat vehiculul, nemaifiind găsit de poliţişti la faţa locului.

Autoturismul în cauză a fost relocat de poliţişti.

"Din primele verificări efectuate, poliţiştii au stabilit că autoturismul nu prezintă poliţă RCA valabilă. Verificările sunt continuate de poliţişti, urmând ca după stabilirea situaţiei de fapt, să fie luate măsurile care se impun", informează IPJ Dolj.

Potrivit polițiștilor, şoferii implicaţi într-un accident rutier soldat cu pagube materiale sunt obligaţi să scoată imediat vehiculele în afara părţii carosabile ori, dacă starea vehiculelor nu permite acest lucru, să le deplaseze cât mai aproape de bordură sau acostament, semnalizându-le prezenţa și ulterior să se prezinte la unitatea de poliţie competentă pe raza căreia s-a produs accidentul în termen de cel mult 24 de ore de la producerea evenimentului pentru întocmirea documentelor de constatare.

Editor : Ș.A.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Digi Sport

Prima postare pe contul oficial al lui Michael Schumacher, după o lungă perioadă de timp. Reacții "în lanț" ale fanilor

Descarcă aplicația Digi Sport

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Tragedie în Constanța: două tinere au murit, după ce un șofer s-a urcat beat la volan și a provocat un accident

Accident mortal în București: Un bărbat din Nepal a murit după ce a traversat neregulamentar

Doctoriţă de la Spitalul Filantropia Craiova, sub control judiciar pentru mită. Ar fi luat 800 de lei şi 100 de lire pentru o cezariană

Accident în Pasajul Unirii din București provocat de un șofer băut. Care au fost urmările

Partenerii noștri