Live

Triplă crimă în Capitală: O mamă și cei doi fii au fost uciși de un alt membru al familiei

Data actualizării: Data publicării:
Foto: Captură Digi24

Descoperire macabră în Capitală. O triplă crima a fost comisă în urmă cu puțin timp. Suspectul a fost prins și este acum în custodia poliției, la audieri.

Alexandra Dinu, jurnalist Digi24: Tragicul eveniment a avut loc în această după-amiază pe strada Calea Moșilor din București.

Din informațiile pe care le avem până acum, victimele sunt membri ai aceleiași familii. Este vorba despre o mamă și cei doi fii care au fost omorâți de un alt membru alt familiei. Acesta a fost prins de polițiști într-un timp destul de scurt de la comiterea faptei.

Bărbatul a ajuns deja la poliție și este audiat. Anchetatorii sunt acum la fața locului. Nu se știe încă de ce a recurs acest bărbat la un asemenea gest. Legiștii urmează să ridice cele trei trupuri neînsuflețite.

De asemenea, vor fi ridicate și mai multe probe, și în funcție de ce vor descoperi anchetatorii, și de ce va declara bărbatul la audieri, vor fi luate și măsuri preventive.

Editor : Liviu Cojan

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Taximetrist bătut și lăsat fără mașină în București. Doi bărbaţi au fost arestaţi preventiv

Misterul morții doctoriței Gabriela Ștefănescu din Iași: a fost găsită fără suflare într-un hotel din București

Un polițist pe motocicletă a lovit în plin o femeie pe o trecere de pietoni din Capitală. Imagini șocante cu momentul impactului

Calea Victoriei și strada Novaci din sectorul 5 al Capitalei devin pietonale în weekend. Sunt programate mai multe evenimente artistice

Partenerii noștri