Live

Poliția îl anchetează pe profesorul Alfred Bulai pentru „folosirea funcţiei în scop sexual”

Data publicării:
FOTO Shutterstock

Poliţia Capitalei a deschis, luni, un dosar de cercetare penală pentru „folosirea funcţiei în scop sexual”, după acuzaţiile aduse profesorului Alfred Bulai de la SNSPA. După verificări vor fi dispuse măsuri, transmite News.ro. 

Poliţia Capitalei anunţă, luni, că a demarat verificări care-l vizează pe profesorul Alfred Bulai de la SNSPA. 

„Poliţiştii Capitalei au demarat investigaţiile, faţă de persoana în cauză urmând a fi dispuse măsurile legale ce se impun. Cercetările sunt continuate de către poliţişti din cadrul Secţiei 1 Poliţie, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de folosirea funcţiei în scop sexual, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1”, a precizat sursa citată. 

SNSPA anunţă primele măsuri după acuzaţiile lansate de mai multe foste studente la adresa profesorului Alfred Bulai, instituţia de învăţământ precizând că are o toleranţă zero pentru orice formă de hărţuire, discriminare sau abuz.  

Comisia de etică a SNSPA anchetează situaţia creată, pe durata analizei, Alfred Bulai urmând să fie retras din poziţia de director al Departamentului de Sociologie, iar participarea la activităţile didactice să-i fie suspendată.

Editor : A.C.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Digi Sport

Doroftei n-a avut de ales după ce a fost numit ”cerșetor”: ”Barbut nu știu, poker nu știu. Au fost zile în care nu mâncam”

Descarcă aplicația Digi Sport

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Ministerul Justiției a publicat un ghid pentru victimele violenţei sexuale. Alina Gorghiu: Vă îndemn să nu rămâneţi indiferenţi

Un libanez a închiriat o maşină de 185.000 euro de la o firmă şi apoi a vândut-o. Bărbatul a fost prins de polițiștii din București

Un apel la 112 a salvat din întâmplare două adolescente date dispărute. Fetele erau drogate și violate într-un apartament din Vaslui

Tribunalul Bucureşti judecă cererea lui Alfred Bulai de anulare a mandatului de arestare. Sociologul se află în spital

Partenerii noștri