Live

Video O mașină a căzut într-o groapă formată din senin în Sectorul 6 din București. Cum s-a produs incidentul

Data actualizării: Data publicării:
Foto: Captură video Digi24

O maşină a căzut, miercuri, într-o groapă formată în asfalt pe un teren privat care este în proprietatea unei societăți din Sectorul 6. Proprietara maşinii şi copilul ei de 5 ani erau lângă vehicul. Incidentul s-a produs la trecerea unui utilaj de salubrizare.

ACTUALIZARE 12:20: Primăria Sector 6 susţine că incidentul nu s-a produs în curtea unei instituţii de învăţământ.

„Dezminţim informaţia că surparea s-a petrecut în curtea unei instituţii de învăţământ. Incidentul a avut loc pe calea de acces din Strada Regiei nr. 2, care este teren privat şi se află în proprietatea unei societăţi. Înainte de '89, aici a funcţionat Fabrica de Ţigarete”, a transmis, miercuri, Primăria Sector 6.

Instituţia precizează că terenul s-a surpat deasupra unei conducte de utilităţi, unde au avut loc lucrări de-a lungul timpului, din cauza greutăţii cumulate a maşinii parcate şi a autoutilitarei, care aparţine unei firme de salubrizare, oprite pentru a ridica gunoiul, potrivit News.ro. 

„Primăria Sectorului 6 nu are şi nu a avut lucrări în zonă. Reţelele de utilităţi sunt administrate de către Primăria Municipiului Bucureşti”, a mai transmis sursa citată. 

ACTUALIZARE: „Astăzi, 9 octombrie 2024, în jurul orei 08.30, poliţişti din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti- Secţia 20 Poliţie au fost sesizaţi, prin apel 112, cu privire la faptul că un autoturism ar fi căzut într-o groapă formată în urma surpării asfaltului, în curtea unei unităţi de învăţământ, din Sectorul 6. La faţa locului s-au deplasat poliţiştii din cadrul Secţiei 20 Poliţie care au constatat faptul că cele sesizate se confirmă”, a transmis, miercuri, Poliţia Capitalei.

Sursa citată a precizat că maşina se afla staţionată, iar în momentul în care ar fi trecut o autoutilitară de salubrizare, asfaltul ar fi cedat.

„Menţionăm faptul că, proprietarul maşinii, o femeie în vârstă de 43 de ani şi copilul acesteia, în vârstă de 5 ani, se aflau lângă autovehicul în momentul producerii incidentului. La faţa locului au sosit şi echipaje din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă, reprezentanţi ai Serviciului Disciplină în Construcţii Sector 6, dar şi reprezentanţi ai Primăriei Sectorului 6 şi un echipaj SMURD, care i-a acordat femeii îngrijiri medicale”, a mai transmis sursa citată.

Cercetările sunt continuate de către poliţişti din cadrul Secţia 20 Poliţie, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 6, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

Știrea inițială

Incidentul a avut loc în urmă cu foarte puțin timp pe Șoseaua Orhideelor din Sectorul 6 din Capitală. În imaginile de la fața locului vedem cum acest autoturism este în totalitate în acel crater care s-a căscat în asfalt. De asemenea, o mașină de gunoi este scufundată parțial în această groapă.

La fața locului au ajuns sau vor ajunge în curând și salvatorii rămâne de văzut dacă era cineva sau nu în acel autoturism și, de asemenea, se vor face și mai multe expertize pentru a se stabili de ce s-a surpat asfaltul în acea groapă. Din informațiile pe care am reușit să le aflăm până acum, este vorba despre un teren privat din Sectorul 6. Vom adresa mai multe întrebări și autorităților din acest sector și vor reveni cu informații, relatează jurnalistul Digi24,  Alexandra Dinu. 

Editor : C.S.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

O mașină s-a răsturnat pe o stradă din București. Circulația tramvaielor de pe linia 41 este afectată. Șoferul a fost dus la spital

Restricţii de trafic în Capitală, în weekend. Care sunt zonele vizate

Mamă și fiu din județul Argeș, cercetați pentru trafic de droguri. Autoritățile au ridicat 15 kg de canabis din locuințele suspecților

Trei asocieri de companii au depus ofertele pentru construcția magistralei de metrou M4 Gara de Nord – Gara Progresul

Partenerii noștri