Live

Video O mașină s-a răsturnat pe o stradă din București. Circulația tramvaielor de pe linia 41 a fost afectată. Șoferul a fost dus la spital

Cristina Sava Data actualizării: Data publicării:
Foto: Captură video Digi24

O maşină s-a răsturnat, miercuri, în zona Lujerului din Bucureşti, iar linia STB 41 este a fost blocată. „Șoferul unui autoturism a pierdut controlul, iar vehiculul este răsturnat pe calea de rulare a tramvaielor”, a transmis, miercuri, STB, potrivit News.ro. În urma accidentului rutier, a rezultat rănirea conducătorului autovehicului, care a fost transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. Aproximativ, în jurul orei 15.30 a fost reluată circulația tramvaielor pe sensul de deplasare dinspre bulevadrul Timișoara către șoseaua Virtuții, a anunțat Brigada Rutieră.

ACTUALIZARE 16.09 Brigada Rutieră a anunțat că a fost reluată circulația tramvaielor 41, pe sensul de deplasare dinspre bulevardul Timișoara către șoseaua Virtuții.

Știrea inițială Compania precizează că, pentru preluarea fluxului de călători, STB SA a înfiinţat linia naveta 641.

„De asemenea, publicul călător este informat în timp real despre modificările survenite în circulaţia mijloacelor de transport, prin intermediul aplicaţiei INFOTB”, a mai transmis compania.

„Astăzi, în jurul orei 14:07, Brigada Rutieră a fost sesizată prin apel 112 cu privire la un accident rutier în zona Pasajului Lujerului din Sectorul 6. Din primele informaţii, conducătorul unui autovehicul a ieşit din parcarea centrului comercial Plazza România, a pătruns pe spaţiul verde şi  lovit gardul de protecţie al Pasajului Lujerului, după care a căzut pe plafon”, a transmis Brigada Rutieră a Capitalei. 

„Se efectuează cercetarea la faţa locului pentru determinarea cu exactitate a cauzelor şi condiţiilor în care s-a produs accidentul rutier. Traficul rutier în zona de producere a accidentului este restricţionat pe sensul de deplasare dinspre Bd. Timişoara către şos. Virtuţii”, a mai transmis sursa citată.

Sursa citată a precizat că, în urma accidentului rutier, a rezultat rănirea conducătorului autovehicului, care a fost transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Editor : C.S.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Digi Sport

N-au stat la discuții și au suspendat-o pe viață, după apariția unui clip pe internet! Primele reacții și decizia luată

Descarcă aplicația Digi Sport

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

O mașină a căzut într-o groapă formată din senin în Sectorul 6 din București. Cum s-a produs incidentul

Restricţii de trafic în Capitală, în weekend. Care sunt zonele vizate

Mamă și fiu din județul Argeș, cercetați pentru trafic de droguri. Autoritățile au ridicat 15 kg de canabis din locuințele suspecților

Trei asocieri de companii au depus ofertele pentru construcția magistralei de metrou M4 Gara de Nord – Gara Progresul

Partenerii noștri