Live

O mașină fără șofer a traversat patru benzi și a parcat perfect, pe singurul loc liber. Imagini inedite în Oradea (VIDEO)

Data actualizării: Data publicării:
O mașină fără șofer a traversat patru benzi și a ajuns fix în singurul loc liber de parcare de pe o stradă. FOTO captură video digi24

O mașină fără șofer a traversat patru benzi și a ajuns fix în singurul loc liber de parcare de pe o stradă. Incidentul a avut loc în Oradea.

Un șofer pare să fi uitat să tragă tragă frâna de mână, iar mașina a luat-o la vale. Fără control, a reușit totuși să nu producă niciun accident.

Deși autoturismul lovește de câteva ori cu spatele bordura, ajunge fix într-un loc de parcare liber și se aliniază cu celelalte mașini. Imaginile au fost filmate de un participant la trafic.

Dacă și dumneavoastră ați fost martorii unui eveniment care ar putea deveni o știre puteţi lua legătura cu noi pe WhatsApp, la numărul 0771.100.304.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

VIDEO Una dintre cele mai mari macarale din România construiește un pasaj rutier lângă Oradea

Panică în Oradea: Un autobuz în care erau călători a luat foc în mers

Un bărbat care ieșise la plimbare cu familia a fost ucis în timp ce încerca să ajute o femeie pe stradă. Totul a pornit de la o nuntă

Crima din Oradea. Cine sunt cele două tinere care au devenit victime ale proxeneților. Părinții lor au aflat totul din presă

Partenerii noștri