Live

O femeie a fost înjunghiată de 25 de ori în plină stradă, în oraşul Ovidiu. Împotriva atacatorului fusese emis ordin de protecție

Data publicării:
Foto: Profimedia

O femeie a fost înjunghiată de 25 de ori în timp ce se afla pe o stradă din oraşul Ovidiu. Agresorul, împotriva căruia fusese emis anterior un ordin de protecţie, a fost arestat preventiv.

Potrivit procurorilor din Constanța, bărbatul este cercetat pentru tentativă de omor calificat în modalitatea violenţei în familie, tulburarea ordinii şi liniştii publice şi încălcarea măsurilor dispuse prin ordinul de protecţie.

Incidentul a avut loc ieri dimineață.

„În timp ce se afla pe str. Stejarului, din oraşul Ovidiu, deşi împotriva sa fusese emis anterior un ordin de protecţie de Judecătoria Constanţa, s-a apropiat de victimă şi, cu un cuţit pe care îl avea asupra sa, i-a aplicat acesteia un număr de 25 de lovituri de cuţit”, potrivit unui comunicat al procurorilor, citat de Agerpres.

Femeia a fost rănită grav.

De asemenea, mai spun procurorii, atacatorul a produs „o stare de temere persoanelor care locuiesc pe str. Stejarului din oraşul Ovidiu”.

Judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Constanţa a admis propunerea de arestare preventivă pentru agresor.

Editor : M.B.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Digi Sport

A dat pasă la portar din penalty, în minutul 9! Echipa lui a pierdut, iar la final a explicat gestul. VIDEO Imagini virale

Descarcă aplicația Digi Sport

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Procurorul ar fi decis doar să monitorizeze telefonul „Șacalului” după prima crimă. Polițiștii spun că nu au greșit cu nimic

Crimă șocantă. O finalistă la Miss Elveția a fost sugrumată, dezmembrată și pasată în blender de soțul ei

„Cea mai mare cantitate de precipitații”. Record național stabilit în Mangalia de ploile de la finalul lunii august

VIDEO Ciclonul islandez a lovit cu putere pe litoral, unde furtuna a produs inundații. A fost emis mesaj RO-Alert

Partenerii noștri