Live

Video O dubă a lovit un ventilator montat în Pasajul Unirii din Capitală. Imagini de la locul incidentului

Data actualizării: Data publicării:
Pasajul Unirii. Foto: Inquam Photos / George Călin

Șoferul unei dube a lovit unul dintre ventilatoarele din interiorul Pasajului Unirii din centrul Capitalei. Traficul a fost blocat, iar polițiștii fac cercetări pentru a afla cum s-a produs totul. 

ACTUALIZARE 12:10: „Șoferul a fost testat cu aparatul alcooltest, iar rezultatul a fost 0. Am stat de vorbă cu acesta și spunea că nu a văzut pur și simplu acest ventilator montat pe unul dintre pereții pasajului. Acesta spune că ar fi trebuit să fie semnalizat corespunzător, astfel încât să fie mai ușor vizibil. Șoferul a fost și sancționat pentru că nu a putut prezenta oamenilor legii documentele: vorbim despre permis, dar și despre cartea de identitate și pentru asta a primit o amendă. Urmează ca după ce reușește să repună pe poziții duba care a intrat în acest ventilator să meargă la Biroul de Accidente Ușoare, unde, probabil va fi sancționat pentru că a distrus mobilierul stradal. În ultimele 18 luni, spun autoritățile, peste 500 de mașini au fost oprite de polițiști în timp ce încercau să forțeze intrarea în Pasajul Unirii”, a transmis de la fața locului Isabella Neagu, jurnalist Digi24.

Știrea inițială

Isabella Neagu, jurnalist Digi24: „Se circulă cu dificultate la această oră în zona Pasajului Unirii din Capitală, pe sensul către Universitate. Șoferul unei dube a lovit unul dintre ventilatoarele montate în interiorul pasajului. Din fericire nu sunt victime, însă traficul este restricționat pe banda 1, la aproximativ 20 de metri de la ieșirea din pasaj. La fața locului au sosit mai mulți polițiști care fac cercetări pentru a afla  cu exactitate cum s-a produs totul: dacă a fost depășită limita de gabarit sau de înălțime. Șoferul acestei dube care a produs accidentul va fi testat cu aparatul alcooltest. Se circulă cu dificultate în acest moment în zona Pasajului Unirii pe sensul către Universitate. Este și o oră la care mulți dintre șoferi merg către serviciu, însă poliția anunță că va fi în curând reluată circulația în acea zonă”. 

Editor : C.S.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

VIDEO Val de probleme pe o centură abia deschisă. DRDP Timișoara: „A fost nevoie să montăm indicatoare noi”

Două convoaie militare implicate într-un accident pe DN 2B, în județul Brăila, la limita cu județul Galați

Planșeul din Piața Unirii, în pericol de prăbușire. Primarul Sectorului 4: „E o problemă de viață și de moarte”. Ce spune Nicușor Dan

Invazie de ploșnițe într-o școală gimnazială din București. Părinții acuză că elevilor li s-a făcut rău în urma unei dezinsecții

Partenerii noștri