Live

O autocisternă cu oţet s-a răsturnat pe autostrada A1. În accident a fost implicată și o mașină cu platformă care ducea un microbuz

Data actualizării: Data publicării:
Şoferul autocisternei a fost dus de urgenţă la spital.

O autocisternă care transporta oţet şi o maşină cu platformă care transporta un microbuz, au fost implicate într-un accident rutier pe autostrada A1, în apropiere de Deva, în judeţul Hunedoara. Şoferul autocisternei a fost dus de urgenţă la spital.

În urmă cu puţin timp, pompierii Detaşamentului Deva au fost solicitaţi să intervină la un accident rutier care a avut loc pe autostrada A1, km. 362, sens de mers Timişoara - Sibiu.

La faţa locului au fost mobilizate o autospecială de stingere, o autospecială de descarcerare şi două echipaje SMURD, dintre care unul cu medic. În accident au fost implicate o autocisternă care transporta acid acetic (oţet) şi un autoturism cu o platformă pe care era transportat un microbuz”, a transmis ISU Hunedoara, potrivit News.ro.

În urma accidentului, conducătorul autocisternei a necesitat îngrijiri medicale şi ulterior a fost transportat la UPU Deva pentru investigaţii suplimentare.

Alte 4 persoane care se aflau în autoturism nu au fost rănite. „Pompierii militari au acţionat pentru asigurarea măsurilor de preîntâmpinare a izbucnirii incendiilor în astfel situaţii şi pentru sablarea carosabilului, întrucât au existat scurgeri de combustibil”, a mai precizat ISU Hunedoara. Circulaţia pe tronsonul Deva - Orăştie se desfăşoară pe o singură bandă.

Poliţia a deschis o anchetă şi urmează să stabilească exact cum s-a produs acest accident rutier.

Editor : Liviu Cojan

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Digi Sport

A dat pasă la portar din penalty, în minutul 9! Echipa lui a pierdut, iar la final a explicat gestul. VIDEO Imagini virale

Descarcă aplicația Digi Sport

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Incendiu pe A1. Traficul este blocat după ce o mașină a luat foc

FOTO. Trei răniţi, după ce maşina în care se aflau a trecut peste scuarul dintr-un sens giratoriu

Un șofer a murit pe A1 după ce a oprit pe banda de urgență și a coborât din mașină. El a fost lovit de un camion

FOTO. Un microbuz în care se aflau 9 persoane a luat foc pe autostrada A1

Partenerii noștri