Live

Incident aviatic în Hunedoara. Un pilot de planor a fost rănit după ce a aterizat forțat într-un lan de lucernă

Data actualizării: Data publicării:
Un pilot de planor în vârstă de 21 de ani a aterizat forțat într-un câmp de lucernă chiar în apropierea unui cartier din Deva. Sursa: ISU Hunedoara

Un pilot de planor în vârstă de 21 de ani a aterizat forțat într-un câmp de lucernă chiar în apropierea unui cartier din Deva. Potrivit ISU Hunedoara, tânărul a decolat de pe aerodromul Săulești și ar fi trebuit să se întoarcă tot acolo.

Incidentul s-a produs în jurul orei 19:00. Planorul se afla singur în cabina de pilotaj și a suferit fracturi la ambele picioare în urma aterizării forțate. La fața locului au fost chemate o autospecială de intervenție, o ambulanță și o ambulanță SMURD. Acesta a primit îngrijiri medicale de prim ajutor la locul acidentului, după care a fost transportat la spital pentru investigații suplimentare.

Evenimentul s-a produs cu puţin timp înainte de ora 19.00, iar aterizarea a avut loc pe un lan de lucernă din apropierea Gării Deva, la câţiva kilometri de aerodromul Săuleşti, de unde a decolat şi ar fi trebuit să se întoarcă. Pompierii Detaşamentului Deva au acţionat cu o autospecială de intervenţie şi cu o ambulanţă SMURD, iar la faţa locului s-a aflat şi o ambulanţă a Serviciului de Ambulanţă Judeţean Hunedoara”, a transmis ISU Hunedoara.

Sursa video: ISU Hunedoara 


Autoritățile deschid acum o anchetă pentru a stabili cu exactitate cauzele acestui incident.

Editor : Andreea Burghelea

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

VIDEO. Un avion a deversat în zbor carburantul, iar pe internet au apărut imediat teoriile conspirației. Ce s-a întâmplat de fapt

Furtună puternică în Hunedoara. Mai mulţi copaci au căzut pe șosele. Accesul spre Mănăstirea Prislop a fost blocat

Un elicopter s-a ciocnit de o clădire într-o localitate din Irlanda. Sunt mai multe victime, potrivit autorităților

FOTO. Trei răniţi, după ce maşina în care se aflau a trecut peste scuarul dintr-un sens giratoriu

Partenerii noștri