Live

Caz de sclavie în Argeș. 7 oameni erau ținuți în condiții groaznice și puși la muncă. Printre ei este și un copil

Data publicării:
7 oameni erau ținuți în condiții groaznice și puși la muncă la o fermă din Argeș. Sursa: captură video

Un bărbat care a transformat 7 oameni, printre care și un copil, în sclavi la ferma lui din județul Argeș a fost reținut de procurori. Decizia a fost luată după audieri-maraton. Anchetatorii spun că oamenii au fost exploatați și ținuți în condiții inumane. Erau obligați să doarmă în frig, fără apă, și puși la muncă în fiecare zi.

Procurorii și polițiștii care au descins la ferma din Argeș au descoperit șapte persoane, printre care și un copil, care erau forțați să doarmă într-un cort improvizat din folii și într-o dubă.

Cel care a supus victimele la aceste condiții inumane era proprietarul fermei. Acesta și apropiați ai săi i-ar fi obligat pe cei șapte oameni să muncească la fermă. Victimele erau supravegheate în permanență.

Anchetatorii au făcut patru percheziții în patru locuințe, iar cele șapte victime au fost duse la spital, unde primesc îngrijiri medicale.

Polițiștii încearcă acum să dea de familiile victimelor.

Editor : M.B.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Detalii revoltătoare în cazul de sclavie din Argeș. Victimele erau racolate de taximetriști care erau recompensați cu țuică și brânză

Procurorii europeni au făcut percheziţii la fermele de purcei ale nepoţilor lui Paul Stănescu, secretarul general PSD (G4Media)

Din solar, direct în farfurie. Ce metodă au găsit fermierii pentru a promova legumele autohtone

Mai mulți români sunt acuzați că au folosit diplome de Bacalaureat false pentru a obține certificate de manager de transport marfă

Partenerii noștri