Live

Video Bărbat mort, după ce a fost prins sub un mal de pământ în timp ce săpa o fântână. Intervenţia salvatorilor a durat zece ore

Data actualizării: Data publicării:
Accidentul a avut loc la Călugăreni, comuna Adâncata. Sursa foto: captură video Digi24

Tragedie într-o localitate din județul Suceava. Un bărbat a murit după ce a fost prins sub un mal de pământ, în timp ce săpa o fântână. Incidentul a avut loc sâmbătă după-amiază, iar intervenţia pompierilor a durat mai bine de zece ore, întrucât terenul era instabil, iar fântâna are zece metri adâncime.

Alin Găleată, purtător de cuvânt ISU Suceava: Întreaga zonă era artificial creată pentru că era o fostă râpă unde a fost puspământ și pietriș, astfel încât a fost foarte grea intervenția. Am avut nevoie de intervenția unui utilaj greu, un escavator de 50 de tone, care practic și-a creat o zonă în proimitatea fântânii, o zonă de siguranță, astfel încât să putem ajunge la acea persoană. Intervenția, din păcate, a fost de durată, chinuitoare atât pentru salvatori, dar mai ales pentru rudele bărbatului decedat, aproape 10 ore.

Accidentul a avut loc la Călugăreni, comuna Adâncata. Au intervenit trei echipaje de pompieri militari, cu accesorii specifice şi cu sprijinul unei ambulanţe SAJ, cu medic.

Fântâna are o adâncime de aproximativ 10 metri, iar intervenţia pentru a ajunge la victimă a durat mai multe ore. A fost folosit un buldoexcavator pentru crearea accesului, iar ulterior, din cauza terenului instabil, a fost adus un utilaj greu.

Trupul neînsufleţit a fost găsit si scos duminică dimineaţă.

La ora 5:30, trupul neînsufleţit al bărbatului surprins de un mal de pământ a fost extras şi recuperat”, a transmis ISU Suceava.

Editor : M.I.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Un bărbat de 80 de ani din Suceava a condus 20 de km sub șoc anafilactic pentru a-și salva viața

Cum arată scara blocului din Adjud zguduit de explozie. Locatari disperați: "Bubuitura a fost la 4 și ia uitați la parter ce e!"

Dosar penal deschis în Suceava: o pădure a fost otrăvită pentru a putea fi tăiată. Cum au acționat făptașii

VIDEO. Accident grav la intrarea în Capitală: Un mort și mai mulți răniți într-un carambol cu trei mașini

Partenerii noștri