Live

Bărbat găsit mort, într-o maşină aflată în parcarea unui magazin din Cluj-Napoca

Data publicării:
Foto: Captură Digi24

Un bărbat de 46 de ani a fost găsit mort, marţi, într-o maşină aflată în parcarea unui magazin din municipiul Cluj-Napoca. Poliţiştii au deschis o anchetă pentru a stabili ce s-a întâmplat.

La data de 27 august a.c., în jurul orei 16.05, Poliţia municipiului Cluj-Napoca a fost sesizată de către o tânără, de 24 de ani, despre faptul că, în parcarea unui operator economic din Cluj-Napoca, din zona Gării, a observat că într-un autoturism se afla o persoană decedată. La faţa locului a fost direcţionată o echipă operativă de poliţişti şi un echipaj medical, constatând că cele sesizate se confirmă, fiind identificată persoana decedată, respectiv un bărbat de 46 de ani”, a transmis IPJ Cluj, potrivit News.ro.

În acest caz au fost declanşate cercetări pentru stabilirea tuturor împrejurărilor, sub aspectul infracţiunii de ucidere din culpă, urmând a se stabili cu exactitate cauza decesului după efectuarea expertizei medico-legale.

Editor : Liviu Cojan

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Digi Sport

O celebritate a venit în România și a trăit ceva despre care doar auzise: ”O nebunie! M-am așezat și m-am întrebat ‘Ce-a fost asta?’”

Descarcă aplicația Digi Sport

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

FOTO. Accident grav pe „Drumul morții”, în Vrancea: Un bărbat a decedat în urma coliziunii dintre două autoturisme şi un TIR

Incendiu lângă gara din Cluj-Napoca. Un vagon dezafectat a luat foc

Un polițist a fost târât mai mulți metri pe o stradă din Cluj-Napoca de un șofer care l-a agățat cu mașina la un control de rutină

Trenul InterCity Cluj-Napoca - Budapesta a deraiat în apropierea gării Keleti. „A fost foarte înfricoşător”

Partenerii noștri