Live

Accident grav în județul Cluj: Un bărbat a murit și un altul a fost rănit după coliziunea dintre două mașini și un TIR

Data actualizării: Data publicării:
Accidentul s-a produs pe DN 16, în judeţul Cluj.

Un bărbat de aproximativ 30 de ani a murit, iar altul a fost rănit, marţi, în urma coliziunii dintre două autoturisme şi un TIR. Accidentul s-a produs pe DN 16, în judeţul Cluj.

Pompierii din cadrul Punctului de Lucru Mociu şi al Detaşamentului 1 Cluj-Napoca intervin la un grav accident rutier petrecut pe raza localităţii Căianu Mic, comuna Căianu.

„La faţa locului au ajuns trei autospeciale cu modul de descarcerare, un echipaj SMURD, un echipaj SAJ şi elicopterul SMURD, din cadrul Punctului Aromedical Jibou. Pompierii au asigurat accesul către o persoană încarcerată într-unul dintre autoturismele avariate, acesta din urmă fiind răsturnat în afara părţii carosabile. Bărbatul, în vârstă de aproximativ 30 de ani, nu prezenta semnale vitale, astfel încât s-a impus extragerea de urgenţă şi aplicarea imediată a manevrelor de resuscitare”, a transmis ISU Cluj.

Sursa citată de News.ro a precizat că bărbatul nu a răspuns manevrelor de resuscitare.

De asemenea, la locul accidentului un al doilea bărbat a primit primul ajutor calificat şi a fost transportat la spital pentru îngrijiri de specialitate.

Centrul Infotrafic a transmis că în accident au fost implicate un autotren şi două autoturisme, circulaţia se desfăşoară dirijat, alternativ, pe DN 16 Cluj-Napoca – Reghin, în zona localităţii Căianu Mic.  

Editor : Liviu Cojan

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Digi Sport

A dat pasă la portar din penalty, în minutul 9! Echipa lui a pierdut, iar la final a explicat gestul. VIDEO Imagini virale

Descarcă aplicația Digi Sport

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Accident grav pe DN 2B: Două persoane au murit, iar şase au fost rănite. Traficul este blocat

Turcul Yusuf Dikeç, care a impresionat în concursul de tir de la JO, vrea ca postura sa de tragere să devină „marcă înregistrată”

FOTO. Accident grav pe „Drumul morții”, în Vrancea: Un bărbat a decedat în urma coliziunii dintre două autoturisme şi un TIR

Accident dramatic în Timișoara. O femeie de 79 de ani a rămas fără o mână după ce a căzut sub tramvai. Ce spune Poliția

Partenerii noștri