Live

Video Accident grav cu trei TIR-uri pe centura Capitalei. Traficul este blocat

Data actualizării: Data publicării:
Foto: Captură video Digi24

Trei TIR-uri au fost implicate într-un accident care a avut loc pe Autostrada A0, între Berceni şi Bragadiru, iar unul dintre ele s-a răsturnat. O persoană este încarcerată și traficul este blocat în zonă în acest moment. 

ACTUALIZARE: „În urma accidentului de pe A0, trei victime conştiente sunt în grija echipajelor de prim-ajutor. Victima încarcerată prezintă leziuni incompatibile cu viaţa, se lucrează în continuare la extragerea acesteia”, a mai transmis ISU Bucureşti-Ilfov.

Traficul este blocat pe autostradă, pe sensul spre Bragadiru.

Camionul transporta îngrăşăminte agricole.

„Acestea au fost deversate pe carosabil. Nu reprezintă un pericol pentru populaţie. Vor fi luate măsuri pentru curăţarea acestora de pe carosabil”, au mai transmis pompierii. 

Știrea inițială

„Intervenim în urma unui accident rutier, ce s-a produs pe autostrada A0, segmentul dintre localitatea Berceni şi Bragadiru, unde au fost implicate trei autotrenuri. Unul dintre autotrenuri este răsturnat cu persoană încarcerată, se lucrează la extragerea acesteia”, a transmis, marţi, ISU Bucureşti-Ilfov.

Sursa citată a precizat că se intervine cu două autospeciale de stingere cu apă şi spumă, o autospecială de descarcerare, Detaşamentul Special de Salvatori, autospecială CBRN, autospecială de transport roboţi şi 2 echipaje SMURD, potrivit News.ro. 

Editor : C.S.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Un băiat de 15 ani a tras cu pistolul dintr-o mașină aflată în mers în Capitală. Imaginile surprinse de o cameră de bord

Accident grav în București: O șoferiță a pierdut controlul volanului și a lovit 13 mașini parcate

Activitatea Institutului Marius Nasta poate fi suspendată oricând. De 2 luni şi jumătate nu are autorizaţie sanitară de funcţionare

Beat și fără permis de conducere, un tânăr de 21 de ani a furat o mașină și s-a izbit de un cap de pod. Bărbatul a fost reținut

Partenerii noștri