Live

Accident cu trei răniţi, pe Transalpina. Un autoturism a derapat într-o curbă şi s-a izbit de un podeţ

Data actualizării: Data publicării:
Foto: Salvamont România

Trei persoane au fost rănite, sâmbătă, într-un accident produs pe Transalpina, după ce un autoturism a derapat într-o curbă şi s-a izbit de un podeţ. Salvamontişti, paramedici şi personal medical de la Serviciul Judeţean de Ambulanţă Gorj au intervenit pentru a acorda ajutor medical victimelor.

Evenimentul rutier a avut loc la aproximativ cinci kilometri de Novaci, unde şoferul unui autoturism a pierdut controlul asupra direcţiei de mers, iar maşina a intrat într-un podeţ. 

Primul care a ajuns la faţa locului a fost un salvamontist aflat în timpul liber, care a evaluat victimele şi le-a acordat primul ajutor. 

„O ambulanţă Salvamont a coborât imediat din Rânca, victimele au fost consultate, una a fost imobilizată în salteaua cu vacuum, au fost stabilizate şi vor fi monitorizate până la sosirea ambulanţelor SAJ şi SMURD de la Târgu Cărbuneşti şi Târgu Jiu”, au scris salvatorii montani pe Facebook, potrivit News.ro. 

Potrivit acestora, primele evaluări arată că doi dintre răniţi au suferit traumatisme în zona feţei, în timp ce a treia victimă are un traumatism la coloana vertebrală.

Editor : Liviu Cojan

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Digi Sport

O celebritate a venit în România și a trăit ceva despre care doar auzise: ”O nebunie! M-am așezat și m-am întrebat ‘Ce-a fost asta?’”

Descarcă aplicația Digi Sport

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

VIDEO. Accident grav la intrarea în Capitală: Un mort și mai mulți răniți într-un carambol cu trei mașini

Două trenuri de pasageri s-au ciocnit în Egipt. Cel puţin doi oameni au murit şi alți 29 au fost răniţi

Un polițist pe motocicletă a lovit în plin o femeie pe o trecere de pietoni din Capitală. Imagini șocante cu momentul impactului

Un șofer a murit pe loc, după ce mașina pe care o conducea s-a izbit de parapetul metalic, pe Autostrada A3

Partenerii noștri