Live

Date noi din dosarul iubitului „Doamnei cu coasa” de la spitalul Pantelimon: De unde a luat medicul militar anestezicul

Data actualizării: Data publicării:
Foto: Captură video

Informații noi despre dosarul medicului militar acuzat că a furat anestezic dintr-un spital și mai apoi și l-a injectat. Bărbatul, care este și iubitul doctoriței de la spitalul Sfântul Pantelimon, supranumită „Doamna cu coasa” ar fi luat anestezicul din clinica privată la care lucra în paralel.

Medicul ar fi mers la angajații acestui spital privat în ziua în care ar fi folosit anestezicul și le-ar fi spus că are nevoie de medicament, deoarece în a doua parte a zilei urma să aibă o operație. După ce a obținut anestezicul, a plecat spre centrul orașului, a intrat într-o toaletă publică și și-ar fi injectat medicamentul. Acestea sunt concluziile la care au ajuns polițiștii după ce au discutat cu oamenii din conducerea clinicilor în care medicul lucra, pentru că el era anestezist titular la Spitalul Militar din București, dar lucra și la alte două clinici private, una dintre ele în Brașov.

Medicul nu a fost încă audiat, însă este foarte posibil ca acest lucru să se întâmple în această săptămână. Până acum, polițiștii nu au putut să discute cu el, deoarece în primele zile a fost într-o stare foarte gravă. Medicii nu erau siguri că el va supraviețui, însă starea lui s-a îmbunătățit acum.

Polițiștii au presupus că ar fi vorba despre o tentativă de sinucidere, însă acum au și alte ipoteze. Este posibil ca medicul să fi furat acel anestezic pentru a se droga. Spun surse din anchetă că bărbatul cunoștea foarte bine acele medicamente și a luat o doză astfel încât să nu-și piardă viața.

Iubita sa, supranumită „doamna cu coasa”, va ajunge marți în fața judecătorilor. Ea cere să fie cercetată în stare de libertate.

Două angajate ale Spitalului Sfântul Pantelimon sunt acuzate că ar fi ucis cu bună știință mai mulți pacienți.

Editor : A.P.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Digi Sport

O celebritate a venit în România și a trăit ceva despre care doar auzise: ”O nebunie! M-am așezat și m-am întrebat ‘Ce-a fost asta?’”

Descarcă aplicația Digi Sport

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Un copil de 11 ani a murit după ce a fost lovit de un camion în Brașov. Autoritățile au deschis dosar penal pentru ucidere din culpă

Iubitul doctoriței arestate în scandalul Pantelimon nu a folosit anestezic de la Spitalul Militar. Ce au descoperit polițiștii

Iubitul „Doamnei cu coasa” de la Spitalul Pantelimon s-a trezit din comă și urmează să fie audiat. Ce spun procurorii

Poliţistă în vârstă de 21 de ani, moartă într-un accident. Mașina în care se afla a fost acroşată de remorca unui TIR

Partenerii noștri