Live

Video Cum arată cei doi pui de panda, care s-au născut la Grădina Zoologică din Berlin

Data actualizării: Data publicării:
Foto: Profimedia

O femelă panda de la Grădina Zoologică din Berlin, a adus pe lume, pentru a doua oară, pui gemeni. Nou născuții au devenit rapid vedetele grădinii zoologice și se bucură de o popularitate uriașă online.


Puii au venit pe lume pe 22 august și cântăresc 169, respectiv 136 de grame. Sunt sănătoși, spun veterinarii, dar primele zile sunt cruciale pentru ei așa că îngrijitorii îi țin, alternativ, într-un incubator cald, și îi duc la mama lor la fiecare două - trei ore pentru a fi hrăniți.

„Ambii pui se simt bine şi sunt îngrijiţi non-stop cu dragoste de mama lor şi de echipa experimentată panda. Acum trebuie să le ţinem pumnii strânşi pentru primele zile, care sunt critice”, a scris vineri grădina zoologică pe facebook.

Primele săptămâni, atât puii, cât și mama lor vor rămâne departe de ochii vizitatorilor. Turiștii vor putea, totuși, să îl vadă pe tatăl puilor, deoarece masculii panda nu sunt implicați în creșterea micilor panda.

Editor : D.U.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Digi Sport

O celebritate a venit în România și a trăit ceva despre care doar auzise: ”O nebunie! M-am așezat și m-am întrebat ‘Ce-a fost asta?’”

Descarcă aplicația Digi Sport

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Autorităţile din sudul Texasului sunt în alertă, după ce un tigru a evadat de la o grădină zoologică din Mexic

500 de mii de copaci au fost tăiați lângă Berlin pentru construcția unei fabrici Tesla

Grădina zoologică din Londra a înlăturat lucrarea lui Banksy pentru „siguranță”. O pictură murală, vandalizată săptămâna trecută

Banksy eliberează animalele de la Grădina Zoologică din Londra, într-o lucrare care încheie seria de picturi murale

Partenerii noștri