Live

Comuna Berceni rămâne încă 14 zile în carantină

Data publicării:
Filtru al poliției la intrarea într-o localitate în carantină. Foto: Inquam Photos / Virgil Simonescu

Carantina s-a prelungit cu 14 zile în localitatea Berceni, din apropierea Capitalei, a anunțat Prefectura Ilfov. Autoritățile au luat această decizie pentru că situația epidemiologică este încă serioasă.

În urma analizei de risc zonă focar întocmită de către Direcția de Sănătate Publică Ilfov, a avizului emis de către Institutul Național de Sănătate Publică și a Hotărârii CJSU Ilfov nr. 83/24.12.2020, șeful Departamentului pentru Situații de Urgență, Secretar de Stat dr. Raed Arafat, a emis Ordinul de prelungire a măsurii de carantinare zonală pentru comuna Berceni, județul Ilfov”, potrivit unui comunicat de presă.

Comua Berceni a intrat în carantină în 20 noiembrie. Măsura a fost prelungită de atunci de mai multe ori de către autorități.

Editor : Monica Bonea

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Digi Sport

FOTO ”Cea mai frumoasă actriță de la Hollywood”, de nerecunoscut: transformare radicală! ”Nu poate fi ea” / ”Incredibil”

Descarcă aplicația Digi Sport

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Razii ale polițiștilor printre șoferii din Ilfov. Un bărbat a fost urmărit după ce nu a oprit la semnal. Amenzi de 92.000 de lei

Un șofer din Ilfov a fost ucis de un client, care i-a furat mașina și apoi a incendiat-o pentru a scăpa de dovezi

Șeful CNAIR: Va fi construit primul pasaj pietonal subteran din Buftea. Va contribui la fluidizarea traficului și siguranța în zonă

Un azil de bătrâni din Ilfov a fost închis temporar. Au fost găsite mâncare și medicamente expirate

Partenerii noștri