Live

Circulația trenurilor a fost reluată la gara din Budapesta, după deraierea unui InterCity care venea de la Cluj-Napoca

Data publicării:
Trenul a deraiat în apropierea gării principale din Budapesta. Foto: MAV

Circulaţia trenurilor a fost reluată marţi dimineaţa în gara Keleti din Budapesta, după ce un tren InterCity care venea de la Cluj-Napoca a deraiat duminică seară, a anunțat Mavinform, centrul de informare al Căilor Ferate Ungare (MAV).

Trenurile care vin din estul şi sud-estul Ungariei au început să intre în gara Keleti încă de la primele ore ale dimineţii de marți, în schimb, trenurile care au sosit din vestul şi sud-vestul Ungariei au fost redirecţionate spre gara Kelenfold până la ora 9 AM, a mai precizat sursa citată de agenția MTI, preluată de Agerpres.

Într-un accident care a avut loc duminică seara, cinci vagoane ale trenului InterCity Claudiopolis, care a plecat din Cluj-Napoca, au deraiat, ceea ce a dus la blocarea şinelor la intrarea în gara Keleti din Budapesta. Directorul general de la MAV, Zoltan Pafferi, a declarat că nu au fost persoane rănite în urma deraierii.

Pafferi a adăugat că, înainte de reluarea traficului, va fi efectuată o evaluare a pagubelor şi o investigaţie cu privire la cauzele accidentului.

Separat, compania CFR Călători a anunţat că pasagerii care au bilete la trenurile afectate de deraierea trenului de călători în gara Keleti din Budapesta pot primi contravaloarea biletelor achiziţionate şi neutilizate.

Editor : B.P.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Corespondență din Ungaria după ce Dunărea s-a revărsat. Satul acoperit de ape, în care localnicii au înlocuit mașinile cu bărcile

Budapesta se pregătește pentru „revărsarea deceniului”. „Vom face de pază pe baraj în fiecare seară”

Corespondență din Budapesta. Faleză transformată în lac în apropiere de Parlament. Peisajul apocaliptic, atracție pentru turiști

Budapesta este pregătită pentru un nivel de 9 metri al apelor Dunării. Viktor Orban: ”Situația e gravă, dar Ungaria e în siguranță”

Partenerii noștri