Live

Video Cine este polițistul local care nu l-a lăsat pe Nicușor Dan să intre pe șantierul de la Piața Unirii

Data actualizării: Data publicării:
Cristian Pîslă, șeful Poliției Locale Sector 4, s-a pus între Nicușor Dan și gardurile lui Daniel Băluță. Sursă foto: Digi24

Polițistul care i-a blocat luni accesul primarului Nicușor Dan pe șantierul deschis de Daniel Băluță la Piața Unirii este Cristian Pîslă, șeful Poliției Locale Sector 4, dezvăluie Hotnews.ro. Publicația mai scrie că Pîslă și-a cumpărat două case și patru terenuri cu credit în perioada 2017-2019, când avea puțin peste 1.000 de euro salariu pe lună, iar soția sa nu avea venituri declarate.

În imaginile prezentate ieri de televiziunile de știri din Piața Unirii, unde Nicușor Dan a mers să demonteze gardurile șantierului deschis noaptea de primarul Sectorului 4, Daniel Băluță, s-a remarcat un polițist local în uniformă, care s-a pus între primarul general și garduri, avertizându-l că este pe cale să comită o infracțiune dacă merge mai departe.

De altfel, el este polițistul care a sunat la 112 și a chemat poliția națională în parcul de la Piața Unirii.

Același polițist apăra gardurile și seara, când excavatoarele trimise de Nicușor Dan au încercat din nou să intre pe șantierul lui Daniel Băluță, ir la un moment dat a fost auzit strigînd că doi oameni au fost răniți de utilajele primăriei. 

Potrivit Hotnews.ro, bărbatul este chiar șeful Poliției Locale Sector 4, Cristian Pîslă, numit în urmă cu trei ani, „când era prieten cu fostul director Antonio Goleac”. Acesta din urmă este fiul lui Marian Goleac - „mâna dreaptă” a primarului Băluță -, condamnat după ce a corupt un angajat DNA, instituție care a investigat afacerile conducătorilor Primăriei Sectorului 4. 

Între 2017-2019, când avea salariu de 6.250 lei pe lună, Pîslă și-a cumpărat două case și patru terenuri în comuna Berceni, unde stăteau atât fostul șef – și fiu de fost șef ADP –, dar și Robert Nica, din Clanul Sportivilor, mai arată Hotnews.ro. Din 2022, soția sa e și ea angajată în Primăria Sectorului 4.

Citește textul integral pe Hotnews.ro.

Editor : B.P.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Gardurile democrației împotriva PSD. De ce trebuie apărat Nicușor Dan

Cum arată centrul Capitalei după „bătălia de la Planșeul Unirii”. Muncitorii au strâns gardurile și au astupat gropile

Robert Negoiță, reacție în scandalul din Piața Unirii: „Primăria Capitalei urmărește să blocheze. Nouă ne-au scos palmierii”

Nicușor Dan acuză Poliția Română că nu a acționat în scandalul de la Unirii. „E obligată să pună în aplicare un act, nu a făcut-o”

Partenerii noștri