Live

Video&Foto Cascadoria lui Tom Cruise de la Jocurile Olimpice împarte fanii în două

Data actualizării: Data publicării:
Foto: Profimedia Images

Cascadoria spectaculoasă a lui Tom Cruise la ceremonia de închidere a Jocurilor Olimpice de la Paris a provocat păreri împărțite din partea telespectatorilor și fanilor, scrie The Independent.

Pentru a marca predarea de la Paris către Los Angeles, unde vor avea loc jocurile din 2028, actorul din „Misiune: Imposibilă” a coborât spectaculos de pe acoperișul Stade de France, aterizând în mijlocul unei mulțimi de fani, înainte de a sări pe o motocicletă și a ieși din stadion ținând în mână drapelul olimpic.

Un video preînregistrat l-a arătat apoi pe actorul în vârstă de 62 de ani, cunoscut pentru faptul că își face singur toate cascadoriile, călătorind prin Paris și urcând într-un avion, înainte de a se parașuta și ateriza la semnul Hollywood din Los Angeles.

În altă zonă a ceremoniei de închidere, muzicienii americani Billie Eilish și H.E.R au cântat pentru a evidenția talentul californian, în timp ce piesa „Can’t Stop” a trupei din LA Red Hot Chili Peppers a fost difuzată în timpul momentului „Misiune: Imposibilă” al lui Cruise.

Apariția lui Cruise fusese deja prezisă de unii fani, deoarece el a fost văzut de mai multe ori la Paris în ultimele două săptămâni, susținând echipa SUA în ștafeta de înot și urmărind-o în acțiune pe gimnasta americană cu mai multe medalii Simone Biles.

Pe rețelele de socializare, unii fani au sugerat că această cascadorie de la JO 2024 a fost puțin prea previzibilă.

„Fericită ceremonie de închidere a Olimpiadei sau, cum este mai bine cunoscută, Ziua în care Tom Cruise va face o cascadorie nebună”, a scris un spectator pe X/Twitter, în timp ce altul a numit cascadoria „total nesurprinzătoare”, adăugând: „Îmi imaginez că Tom Cruise face [ceva] de genul acesta într-o zi obișnuită de marți”.

Alții au fost uimiți de cascadoria în stilul „Misiune: Imposibilă”, iar un spectator a scris: „[Cruise] a făcut toate cascadoriile sale preferate, a sărit de pe o clădire, a mers cu motocicleta, a alergat puțin, s-a cățărat puțin și, bineînțeles, a sărit dintr-un avion. Un supercut Misiune: Imposibilă”.

Alții au observat diferența dintre deciziile artistice ale părții franceze față de partea americană, un utilizator de X/Twitter glumind: „Franța: «A fost frumos, să facem niște artă și niște chestii ciudate pentru a închide spectacolul și va fi frumos»”.

Spectatorii au fost auziți țipând când l-au zărit pe Cruise stând pe vârful stadionului, îmbrăcat într-o geacă de piele și mănuși, înainte de a se lăsa cu ușurință la sol.
Momentul a fost, de asemenea, o acțiune bună pentru promovarea viitorului film „Misiune: Imposibilă – Răzbunarea Morților Partea a Doua” al lui Cruise, care va fi lansat în luna mai a anului 2025 și va marca a opta oară când actorul joacă în franciză, începând din 1992.

La scurt timp după cascadoria lui Cruise, Paramount Pictures, care produce franciza „Misiune: Imposibilă”, a posta o declarație de presă în care i-a mulțumit actorului pentru contribuția sa la industria cinematografică – înainte de a face aluzii la aspecte din viitorul film.

„Ceremonia de închidere de astăzi ne-a adus un alt moment incredibil din partea lui Tom Cruise, unul care ne face să ne amintim de multe altele anterioare. Indiferent de misiune, el a acceptat-o mereu”, precizează Paramount Pictures.

„Dorim să profităm de această ocazie pentru a-i mulțumi lui Tom pentru tot ceea ce a făcut pentru industria cinematografică și pentru formele noastre de artă, atât ca actor, cât și ca producător”. Mai arată declarația studioului.

Cruise a răspuns postării Paramount Pictures de pe rețeaua X: „Sunt incredibil de mândru de tot ceea ce am realizat împreună. Aștept cu nerăbdare să împărtășim următoarea noastră Misiune!”.

Editor : Ana Petrescu

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

VIDEO Explozie puternică pe acoperişul unei clădiri cu zece etaje din Paris. Momentul deflagrației

Trei atentate au fost dejucate în timpul Jocurilor Olimpice și Paralimpice din Franța: cinci inculpați, printre care și un minor

Soarta inelelor olimpice de pe Turnului Eiffel se transformă într-o luptă politică. „Nu a fost făcut pentru a atârna orice pe el”

Eduard Novak se retrage din sportul paralimpic și nu va mai concura la Paris: „Acest sport nu mai este pentru oamenii cu dizabilităţi”

Partenerii noștri