Live

Ambasadorul Coreei de Sud la București, fascinat de România. Ce l-a impresionat pe diplomat

Data actualizării: Data publicării:
Poză cu Lacul Bâlea. Sursa: Pagina de Facebook a ambasadorului sud-coreean

Rim Kap-soo, ambasadorul Coreei de Sud la Bucureşti a postat un text pe pagina sa de Facebook în care spune că România este o ţară binecuvântată, după ce a făcut o excursie pe Transfăgărăşan. El îşi exprimă speranţa că mulţi turişti coreeni îi vor putea împărtăşi părerea, subliniind că şi-a petrecut vara în România. 

”Am făcut o scurtă excursie pe Transfăgărăşan. Priveliştea uluitoare mi-a liniştit mintea. România este o ţară binecuvântată. Sper că mulţi turişti coreeni să îmi poată împărtăşi acest sentiment”, a scris el pe Facebook.

Diplomatul precizează că a stat vara aceasta în România, unde şi-a petrecut timp şi a cheltuit bani pentru a vedea frumuseţile României.

El a postat şi un text în limba coreeană în care spune că a fost la munte, pe Transfăgăraşan, unde priveliştea de la Bâlea Lac îţi taie răsuflarea.

”România este un tărâm binecuvântat cu aşa natură”, conchide diplomatul, postând mai multe imagini din timpul călătoriei, inclusiv imaginea cu ursul.

 

Editor : Alexandru Rotaru

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Ambasadorul Iranului în Liban a rămas fără un ochi, după ce i-a explodat pagerul

România, sub amenințarea apelor. Avertizări meteo pentru zonele afectate deja și nou risc de inundații. Care e situația în Europa

România a avut cea mai mare inflație din UE pentru a șasea lună la rând

De ce avioanele F-16 bulgărești sunt mai scumpe decât F-35 românești

Partenerii noștri