Live

Video Alfred Bulai, primele declarații după ce a suferit un infarct. Sociologul este arestat la domiciliu pentru abuz asupra studentelor

Data actualizării: Data publicării:
Prima declarație a sociologului Alfred Bulai după dosarul penal deschis pe numele său. Acesta susține că este nevinovat în fața acuzațiilor de agresiune sexuală și folosirea funcției în scop sexual. Captură: Digi24

Alfred Bulai, fostul profesor universitar din cadrul Școlii Naţionale de Studii Politice și Administrative, susține că este nevinovat în fața acuzațiilor de agresiune sexuală și folosirea funcției în scop sexual. Sociologul a ieșit din arestul la domiciliu, cu permisiunea judecătorilor, pentru a ajunge la un control la inimă.

Sociologul a solicitat să fie dus la spital, la o săptămână după ce instanța i-a prelungit măsura arestului la domiciliu. 

Mărturii despre infarctul în arest

Bulai povesește cum a descoperit medicul din arest că a suferit un infarct.

„Problema nu este operația, ci recuperarea. A venit o doamnă, după ce mi-a făcut niște analize care mi-a zis «ați avut un infarct». Eu eram șocat. Au mai venit doi medici cardiologi și în momentul ală unul dintre ei mi-a zis «ai infarct acum». M-au pus pe o targă și am rămas acolo până seara târziu”, a declarat Bulai.

„Sunt într-o situație neplăcută”

Referitor la acuzațiile de agresiune sexuală și folosirea funcției în scop sexual, sociologul susține că se află „într-o situație neplăcută”.

„Nu pot intra în povești. Sunt într-o situație neplăcută în sensul că partea cealaltă poate să spună ce vrea, poate să vorbească lucruri din dosar, dar eu nu pot să spun nimic.

Întrebat dacă știe câte plângeri există până acest moment împotriva sa, fostul profesor universitar a spus că știe „dar nu sunt acelea pe care le știți dumneavoastră, asta pot să vă spun. O să vedeți, o să apară”.

Bulai, arestat la începutul lui septembrie

Fostul profesor de la SNSPA în vârstă de 61 de ani a fost arestat preventiv la data de 5 septembrie, după ce mai multe studente de la SNSPA l-au acuzat de hărțuire sexuală.

Însă, Bulai a stat în arestul Poliţiei doar o săptămână, după ce Tribunalul Bucureşti a decis pe 12 septembrie să fie plasat în arest la domiciliu.

La scurt timp, sociologul a fost transportat la Spitalul Militar, întrucât acesta nu se simțea bine, analizele indicând că a suferit un infarct, la o zi după ce a fost arestat preventiv.

Editor : Ș.A.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Digi Sport

Răsturnare de situație! Anunțul unui neurochirurg, după ”prima apariție publică” a lui Michael Schumacher: ”Nu e posibil”

Descarcă aplicația Digi Sport

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Cazul Bulai, fără urmări: Plângerile anonime pentru hărțuire nu sunt luate în calcul de universități. Studenții cer modificări urgente

Sean „Diddy” Combs se confruntă cu noi acuzații de abuz sexual. 120 de persoane, bărbați și femei, îl dau în judecată

Alfred Bulai primește încă 30 de zile de arest la domiciliu. Instanța nu îi permite să părăsească locuința

Remus Pricopie avertizează asupra riscurilor la care este supusă România. „Rusia defilează prin democrațiile euro-atlantice”

Partenerii noștri