Live

Video Alertă în Timișoara din cauza unei valize suspecte plasate în centrul orașului. Traficul auto și pietonal este complet blocat

Data actualizării: Data publicării:
Foto: Captură Digi24

Este alertă în centrul Timișoarei, după ce un apel la 112 a anunțat prezența unui colet suspect pe strada Paul Chinezu, care a fost închisă complet la această oră pentru cercetări amănunțite. Un echipaj de pirotehniști se află la fața locului și face verificări.

Un trecător a observat o valiza metalică suspectă pe strada Paul Chinezu din centrul Timișoarei și a alertat imediat autoritățile.

„La data de 14 octombrie a.c., în jurul orei 11:00, polițiștii Secției 1 Timișoara au fost sesizați prin apelul unic de urgență 112 cu privire la faptul că strada Paul Chinezu din Timișoara este amplasat un colet suspect, respectiv o servietă metalică. La fața locului s-au deplasat echipajul de pirotehniști din cadrul SAS Timiș pentru efectuarea verificărilor specifice”, au transmis reprezentanții IPJ Timiș.

La fața locului au mers mai multe echipaje de polițiști, jandarmi, dar și Brigada Antitero care este încă acolo și verifică acest colet suspect.

Traficul auto, cât și traficul pietonal este complet oprit pe această stradă din centrul Timișoarei, până când verificările se vor încheia.

Editor : Ș.A.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Digi Sport

Prețuri exorbitante și telefoane interzise. Suedezii au publicat imagini din "camera secretă" în care a petrecut Mbappe

Descarcă aplicația Digi Sport

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Pasarela Îndrăgostiților din Timișoara se află la un pas de prăbușire, însă este traversată zilnic de sute de oameni

Consum uriaș de suplimente alimentare și vitamine în rândul românilor. Avertismentul medicilor pentru cei care le iau

O femeie a născut în gară, ajutată de polițiști: „Pentru un moment peronul șase a fost maternitate, iar banca a fost pat de spital”

A început vaccinarea antigripală. Cine beneficiază de gratuitate și cum poți intra în posesia dozei

Partenerii noștri